Jump to content
Accessible version main page
Iparművészeti Múzeum Talking map

Október 1-jén, a Design Hét keretein belül rendezzük idei őszi, már hagyományosnak számító Creative Arts Fair elnevezésű vásárunkat.

A 10 és 18 óra között nyitva tartó rendezvényen új kollekciókkal és friss ötletekkel mutatkoznak be a hazai ékszertervezők, keramikusok és iparművészek. A divat és a design szerelmesei, az ötletes lakáskiegészítők gyűjtői mind megtalálhatják legújabb kedvenceiket a több mint 70 alkotó standjainál. A rendezvény az egyszerű vásárláson túl remek lehetőséget kínál az alkotókkal való személyes találkozásra, így egészen más szemszögből ismerhetik meg a szívüknek kedvessé váló tárgyakat.

A vásár mellett számos programmal várjuk látogatóinkat!

 

Szabad a pálya - Szín/világ

10:30—12:00 óra
Múzeumpedagógiai foglalkozásunk során Színekre hangolva című kiállításunkkal ismerkedhetnek meg közelebbről a gyerekek. Érdekel, hogyan látjuk a színeket? Mi fán terem az alapszín és a komplementer? Tudtad, hogy a csigák és a kövek is tudnak festeni? Kiállításunk remekei minden kérdésre válaszolnak. További részletek...

VAN KEDVENC SZÍNEM - Pop up kiállítás

10:00—17:00 óra
Pop up kiállítás a látássérültek, a vizuális értékek és a divat kapcsolatáról. Olyan szabad asszociációs kísérlet, mely felhívja a figyelmet arra, hogy a vakoknak és gyengénlátóknak is lehet személyes ízlése és saját vizuális kultúrája.

Élőkép Színház - Etűdök alapszínekre #PIROS

16 és 17 óra
Színekre hangolva című kiállításunk az Élőkép Színház segítségével most kilép termeiből. A performansz keretében női szobrok mozdulnak meg, viszonyuk egymással és környezetükkel folyamatosan alakul majd. Az improvizáció során új élettel és képekkel töltődnek meg az Iparművészeti Múzeum különleges terei.
 

LaLuz Visuals - Fényfestő műhely

15:00—16:30
Színekre hangolva kiállításunkhoz kötődően vendégünk lesz a LaLuz Visuals fényfestő csapata, akiknek célja, hogy új dimenziókat, látványos térélményt teremtsenek fénnyel és színekkel. Fényfestő workshopjukon betekinthetünk a vizuális csodagyártás kulisszái mögé és magunk is fényvarázslók lehetünk.
 


Title of page when printing:
http://www.imm.hu/en/programs/view/425,Creative+Arts+Fair+-+A+kreat%C3%ADv+m%C5%B1v%C3%A9szet+v%C3%A1s%C3%A1ra?type=archive