The Museum of Applied Arts is closed due to the renovation of the building.
Jump to content
Accessible version main page
Iparművészeti Múzeum Talking map

Az Iparművészeti Múzeum idén is csatlakozik a Budapest Art Week rendezvénysorozatához. Több mint 60 fővárosi múzeumban, galériában és műteremben több mint 100 rendezvény várja a közönséget április 18. és 23. között. Kezdje nálunk a hetet, nézze meg kiállításainkat, és látogasson el programjainkra!

Programok az Iparművészeti Múzeumban

Breuer újra itthon - Szubjektív tárlatvezetés Nagy Ervinnel
Időpont: 2017. április 18. 18:30-19:30

Programsorozatunkon közismert személyek a megszokott művészettörténészi nézőpontból kilépve, személyes történetekkel, saját életükből vett példákkal vagy egy másik művészeti ág bekapcsolásával nyitnak új szemlélődési lehetőséget. Április 18-án, kedden 18:30 órától Nagy Ervin színész kíséri végig a látogatókat a magyar származású, nemzetközi hírű sztárépítész és bútortervező Breuer Marcellt és hét további építész-iparművész munkásságát bemutató kiállításban.

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Vállald be Breuert! - avagy hogyan indítsunk el egy vállalkozást Breuer csővázas bútoraival
Időpont: 2017. április 18. 15.30-16.30

Jelentkezz, ha érdekelnek a csővázas bútorok, a design, illetve a brandépítés és egy Breuer vállalkozás beindítása! Beszélgetős, gondolkodós tárlatvezetésen és aktivizáló tevékenységeken keresztül próbáljuk megfigyelni művészi és vállalkozói szemmel az 1930-as és az 1950-as évek sztártervezőinek asztalait, székeit, tervrajzait. Majd megpróbáljuk a „Breuer márkát” bevezetni a globális piacra.

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Mondj igent a designra! - építészet és bútortervezés sztorikockával
Időpont: 2017. április 21. 15.00-16.00

Hogyan tudod összekapcsolni a 2B ceruzát, skiccpapírt és a fehér köpenyt egy design történetté? Nézd meg a kiállítást, dobj a kockával és légy kreatív! A sztorikocka mindenkinek beindítja a fantáziáját, és ezzel a „mesélő kockával”, csapatmunka keretében elkészítheted a kiállított művészekről szőtt sztoridat. Versengésmentes együttműködés, gondolkodós, kreatív, design játék az építészek és bútortervezők világáról!

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Szerepcsere, impresszió és kíváncsiság - Rendhagyó tárlatvezetés az Iparművészeti Múzeumban
Időpont: 2017. április 20. 17:00-18:00

Tabuk nélkül kérdeznél vagy szereted az újszerű megközelítéseket? Szívesen jársz tárlatvezetésekre, de unod a szokott felállást? Programunkon a látogatók kérdeznek, irányíthatnak és vezethetik a szakembert, izgalmas kihívást kínálva ezzel minden résztvevőnek.
Az intézmény történetét, a gyűjteményünk színe-javát bemutató Gyűjtők és kincsek című állandó kiállítás mintegy 400 műtárgya legalább 400 történetet és számtalan megközelítési lehetőséget rejt magában, ezáltal friss szemszögből, a kíváncsiság perspektívájából mutatva be az Iparművészeti Múzeum tárlatának kerámia és üvegtárgyait.

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Zsolnay nyomában - Épületséta az Iparművészeti Múzeumban
Időpont: 2017. április 19. 16:30-18:00

Fedezd fel a magyar építészet remekművét, Lechner és Zsolnay egyik legszebb és legszínesebb alkotását, az Iparművészeti Múzeumot. Nézz be a kulisszák mögé, járd be az épületet a pincétől a padlásig, ismerd meg Lechner 120 éves titkait és Zsolnay évszázados színeit!

A program regisztrációköteles a www.bpartweek.hu honlapon.

Kiállítások

Gyűjtők és kincsek - állandó kiállítás

Színekre hangolva - időszaki kiállítás

Breuer újra itthon - időszaki kiállítás

 

További részletek

A programmal kapcsolatos további információk és jegyárak a Budapest Art Week honlapján érhetők el. A karszalagok hamarosan megvásárolhatók lesznek az Iparművészeti Múzumban is.

A programok a Budapest Art Week rendezvénysorozat keretén belül valósulnak meg.

 


Title of page when printing:
http://www.imm.hu/en/programs/view/448,Budapest+Art+Week+az+Iparm%C5%B1v%C3%A9szetiben+is