The Museum of Applied Arts is closed due to the renovation of the building.
Jump to content
Accessible version main page
Iparművészeti Múzeum Talking map

Gyöngyszemeink

2018. október 7. 10.00–13.00

Egy délelőtt a bútorok bűvöletében! Az Iparművészeti Múzeum bútorgyűjteményének és a Nagytétényi Kastély órakiállításának néhány igazán egyedi, jellegzetes, érdekes darabját vizsgálhatják meg látogatóink közelebbről e program keretében. „Szenzációs örökségeink” sosem látott szerkezetei és rejtett részei is feltárulnak majd az érdeklődők előtt.

Séták a kastélyban

2018.október 7. 13.00–17.00

A Nagytétényi Kastély története és gyűjteményei mellett maga az épület is érdekes, sok titkot rejt, melyek felfedezésre várnak. Ezen a különleges délutánon látogatóink olyan helyiségekbe léphetnek be, amelyek évtizedek óta elzárt területei kastélyunknak: mint például a belső udvarok és az azokat határoló épületszárnyak, a római emlékek kőtára, a pincék első terme vagy épp a zenészek szobája a bálterem fölött. Minden kalandos kedvű felfedezőt szeretettel várunk!

Árnyjáték a kastélyban

2018. november 10. 10.00–17.00

Őszi családi napunkon ezúttal a fények és az árnyak kerülnek a főszerepbe. A méltán népszerű árny-színjátszást felelevenítve látogatóink jelmezeket ölthetnek, zenéket választhatnak, és klasszikus irodalmi ihletésű vagy saját fantáziájukból születő jeleneteket játszhatnak el árnyalakokként egy sok titkot elrejtő – vagy éppen felfedő? – paraván mögött. A Családok Évének kiemelt eszméihez kapcsolódva e programunkra nagyobb társaságokat, főleg vidám, játékos kedvű családokat várunk.


Title of page when printing:
http://www.imm.hu/en/programs/view/487,M%C3%BAzeumok+%C5%90szi+Fesztiv%C3%A1lja+a+Nagyt%C3%A9t%C3%A9nyi+Kast%C3%A9lyban