Jump to content
Accessible version main page
Iparművészeti Múzeum Talking map

Idén is várjuk látogatóinkat a Ráth György-villában szeptember 19-én és 20-án a Kulturális Örökség Napjain!

A Ráth György-villa és a kiállítások mindkét napon ingyenesen látogathatók, 20-án, vasárnap pedig az eseménysorozat keretében három tárlatvezetést tartunk az állandó kiállításban.

Kiállítások a Ráth György-villában

A mi szecessziónk című állandó kiállítás műtárgyjegyzéke online elérhető.


Modern életérzés a századfordulón - tárlavezetés

Pillants be egy századfordulós villába, a 19. század egyik legjelentősebb műgyűjtőjének otthonába! A tematikus tárlatvezetés során megismerjük az Iparművészeti Múzeum legszebb szecessziós tárgyait és a nemzetközi szecesszió három meghatározó irányát. Megnézzük azt is, hogy milyen volt a 19. században a vendégfogadás, és hogyan zajlott egy ünnepi ebéd. Így betekintést nyerünk a nagypolgárság hétköznapjaiba. Végül szecessziós ruhákat próbálunk fel.
Tárlatvezetés Joó Julianna művészettörténésszel és Borsai Dóra múzeumpedagógus–művészettörténésszel.

Időpontok:

  • 2020. szeptember 20., vasárnap, 11.00–12.30 (Az időpont betelt!)
  • 2020. szeptember 20., vasárnap, 14.00–15.30 (Az időpont betelt!)
  • 2020. szeptember 20., vasárnap, 16.00–17.30 (Az időpont betelt!)

    Maximum 10 fő/időpont
  • Regisztráció:
    A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy a részvételi szándékot az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezzék.


A programváltozás jogát fenntartjuk.

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.


Title of page when printing:
http://www.imm.hu/en/programs/view/549,European+Heritage+Days+2020?type=archive