Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Születésnapi programok szervezését, előre egyeztetett időpontban vállaljuk. A kicsiknek mesés-játékos programokat ajánlunk, a nagyoknak akár egyedi igény szerint ékszerkészítést, divattervezést, személyre szabott öltözet-design készítés tematikát javaslunk. 


A török szultán palotája

A 4-8 éves korosztály számára ideális program során Naszreddin hodzsa a mesés Kelet világába repíti el a gyerekeket, akik maguk is kis törököknek öltözve, nemcsak a török szultán palotájával és kincsestárával ismerkedhetnek meg, de egy igazi török sátorban számos izgalmas felfedezés is vár rájuk. A programhoz kézműves foglalkozás (török turbán és fátyol készítése) kapcsolódik.

Kövesd a madarat!

A 8-10 éves korosztály számára tervezett program a Gyűjtők és kincsek c. kiállításunkba hívja felfedező útra a gyerekeket. Mert ki hinné, hogy egy kiállítás felér egy trópusi dzungellel? Ki gondolná, hány és hányféle madarat és virágot fedezhetünk fel különböző tárgyakon! A programhoz kapcsolódó kézműves foglalkozás ékszerkészítés és/vagy madáretető készítés.

Tervezz magadnak!

Kesserű Andrea programja a tízen túliak számára kínál önálló ruha- vagy ékszertervezési lehetőséget, kreativ, az adott korcsoport szintjéhez igazított, izgalmas és szórakoztató módon. E foglalkozás időtartama minimum 3 óra, ára 2300 Ft/fő
 

A programokra előre egyeztetett időpontban fogadunk csoportot. Csoportlétszám minimum 10 maximum 20 fő. A foglalkozások ára 1500 Ft/fő, időtartama 2 óra. Az ettől eltérő árat, illetve időtartamot, a foglalkozások leírásánál jelezzük.

 

Utoljára módosítva 2014. szeptember 12. 14:16:10
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/contents/63,Sz%C3%BClet%C3%A9snap