Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

    


Üdvözöljük a Nagytétényi Kastély új oldalán!

A 18. században épült, parkkal körülvett Száraz-Rudnyánszky kastély újra látogatható: felújítva, eredeti pompájában várja látogatóit.

 

 

 

    

  

Látogatói információk

  

Kiállítások

  

Múzeumpedagógia

  

 

A Duna jobb partján a kastély autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető, Budapest belvárosából 30 perc... 

 

Jegyárak, nyitva tartás, aktuális információk...

 

 

Rólunk

 

 

Időszaki kiállításainkról, kapcsolódó programjainkról, rendezvényeinkről honlapunkon tájékozódhat, vagy érdeklődhet az e-mail küldés címen. Küldje el személyes észrevételeit a fenti címre! Reméljük, kedvet kapnak ahhoz, hogy személyesen is felkeressék múzeumunkat! Kellemes időtöltést kívánunk!

Élet a Múzeumban

A 18. században épült, parkkal körülvett Száraz-Rudnyánszky kastély újra látogatható: felújítva, eredeti pompájában várja látogatóit.

 

Pillantson be a barokk kastély falai mögé: az Iparművészeti Múzeum állandó bútortörténeti kiállítása, mely Európában egyedülálló módon és gazdagságban, időrendi sorrendben mutatja be a bútorművesség kézműves korszakát a 14. századtól a 19. sz. közepéig.

 

 

Precízió és Luxus - Az óraművesség remekei a Radvánszky-gyűjteményből című reprezentatív kamarakiállítása Radvánszky Ferenc, Svájcból hazatelepült órarestaurátor-óramérnök magángyűjteményét mutatja be. 

 

Tárlatvezetések

 

 

 

 

 

 

Foglalkozások

Minden korosztályt szeretettel várunk izgalmas programjainkra.

 

 

Szolgáltatások

 

Esküvői szertartás és fotózás

A kastély kijelölt termeiben és a kastélyparkban, nyitva tartási időben...

Bérelhető rendezvénytermeink, szabadtéri helyszínek 

A kastély díszudvarra néző emeleti díszterme alkalmas konferenciák, tárgyalások, sajtótájékoztatók, hangversenyek, előadások, termékbemutatók megrendezésére.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára módosítva 2014. április 23. 23:47:22
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/contents/95,Nagyt%C3%A9t%C3%A9nyi+Kast%C3%A9ly