Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

November 21-től december 20-ig.

A Nagytétényi Kastély immár hagyományosnak nevezhető karácsonyi program sorozata idén új elemekkel bővül! A látogatók által megszokott és várt „karácsonyfa-kiállítás” természetesen most sem marad el. Az iparművészek már lázasan dolgoznak az új díszeken. Ez alkalommal meghatározott témában kell gondolkodniuk: „ A JÁTÉK”! Ugyanis november 21-én nyílik, és január végéig látogatható az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből válogatott, főúri játékokat bemutató kiállításunk, melyen többek közt mívesen megmunkált stratégiai játékok, kártyák, kockák láthatók. S hogy még élőbb és izgalmasabb legyen a kiállítás, a Színháztörténeti Intézet jóvoltából gyönyörű, korhű ruhába öltöztetett marionett bábokat is megcsodálhatnak a látogatók. S mert játszani jó a megnyitó napján (21-én) és vasárnap (22-én) a Maszk- és az Ametiszt Bábszínház, valamint a mese diavetítés mellett gyerek és felnőtt játszóház várja a vendégeket!

Karácsonyi kiállításunk megnyitója november 28-án, szombaton délelőtt 11 órakor kezdődik, utána pedig a hagyományokhoz hűen idén is árverést rendezünk, kalapács alá kerülnek az elmúlt év díszei. Aki ebben az évben a kalapácsot leüti: Kautzky Armand színművész.

Az adventi hétvégéken, ( péntek, szombat, vasárnap ) 17óra 30-tól olyan neves művészek várják a közönséget, mint Szvorák Kati, Kudlik Juli, Brecz András, Hegedűs Endre és Hegedűs Kati, a Musica Historica együttes, Andrássy Frigyes operaénekes, valamint Győrffy Gergely hegedű művész.

Adventi vasárnapokon délután 16 órától közös gyertyagyújtásra várunk mindenkit a kastély parkjában, ahol a kerület óvodásaival és kisiskolásaival énekelhetjük az ismert karácsonyi dallamokat.

Idén először korcsolya pályával is várjuk a látogatókat, mely december 6-tól február végéig áll kicsik és nagyok rendelkezésére, naponta 10-20 óráig.

Részletes információkért kérem keressék fel honlapunkat és facebook oldalunkat , vagy hívják a 207-0005/105 telefonszámot, ahol keddtől péntekig, 10-17 óráig várjuk hívásukat!

 

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

 

 

 

 

Utoljára módosítva 2016. január 12. 13:09:29
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/contents/fouri