Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

 

 

Köszöntjük megújult honlapunkon!

 

 

Az Iparművészeti Múzeum a 2014/2015-ös tanévben új múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, családi napokkal, színes és izgalmas programokkal vár kicsiket és nagyokat egyaránt.


 

 

Múzeumok Őszi Fesztiválja

Az Iparművészeti Múzeum idén is részt vesz a Múzeumok Őszi Fesztiválján. Két új múzeumpedagógiai foglalkozással várjuk az érdeklődő csoportokat, a tanárokat pedig egy különleges, ingyenes, múzeumpedagógiai programjainkat bemutató estre invitáljuk.

 

Őszi Operakaland

Akárcsak májusban, októberben is bekapcsolódunk az Operaház nagyszerű kezdeményezésébe. Az időszaki kiállításunkhoz kapcsolódó, érdekes és tanulságos programmal, valamint kedvezményes jegyárral várjuk az érdeklődő iskolákat.

 

Ünnepeld születésnapodat az Iparművészeti Múzeumban!


Kiállításnézés, játékos feladatok, alkotás, móka és persze eszem-iszom – feledhetetlen élmények várják az ünnepeltet és az ünneplőket a múzeum falai között. Részletek..

 

   

Rólunk

Múzeumpedagógiai csoportunk sokféle izgalmas programmal várja az Iparművészeti Múzeumba érkező óvodásokat és iskolásokat! A különböző korosztályoknak megfelelő foglalkozásaink során célunk az élményalapú tanulás mellett az ismeretek elsajátítása és a kreatív műhelymunka. Részletek…

 

 

 

Foglalkozások a Nagytétényi Kastélyban

A város szélén álló Nagytétényi Kastély már önmagában is kiváló kirándulási célpont, a nagyváros lüktetéséből ideérkező látogatót a kastély parkjában idilli nyugalom fogadja.

Részletek...

 

 

 

Sajátos nevelési igényű csoportok

Az Iparművészeti Múzeum megértési nehézségekkel élő fiatalok számára is kínál programokat. Megfelelő felkészültséggel és tapasztalattal rendelkező külsős munkatársaink szeretettel várják az érdeklődőket! Részletek.. 

 

 

Projektfentartások

Egykor tárgy, egy kortárgy (TÁMOP – 3.2.11/10-1/KMR-2010-0018)

A fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) TÁMOP 3.2.11/10/1/KMR program részeként az Iparművészeti Múzeum valósítja meg.

 

     

 

 

Utoljára módosítva 2014. szeptember 22. 15:24:23
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped