Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

 

 

Karácsonyi Családi Nap

 

 

Sok szeretettel, karácsonyi vásárral, izgalmas programokkal és érdekes kézműves-foglalkozásokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt december 6.-ai családi napunkon!

 

Díszítsük fel együtt az Iparművészeti Múzeum karácsonyfáját!

 

Részletek...


 

 

 Karácsonyi kalandozás az Iparművészeti Múzeumban

A legszebb ünnep közeledtével múzeumunk új, különleges programmal várja az óvodásokat és iskolásokat. Az ünnep titkairól és rejtélyeiről azok a tárgyak mesélnek nekünk a Gyűjtők és kincsek kiállításában, amelyek a legszorosabb szálakkal kötődnek a karácsonyi témakörhöz.

 

 

Matek a múzeumban?

 

A Lechner, az alkotó géniusz című kiállításhoz kapcsolódó egyik múzeumi óránk matematikai ismereteken alapszik az egyszerű, térbeli tájékozódástól egészen a bonyolultabb, számolásos feladatokig. Bármennyire is hihetetlen, mostantól a matek óra az Iparművészeti Múzeumban zajlik!

 

 

Időutazás a boldog békeidőkbe

 A Lechner, az alkotó géniusz című kiállításhoz kapcsolódó másik foglalkozásunk az ember és a társadalom témakörére épül, hangsúlyt fektetve a hetedik műveltségi területre, a művészetekre.  

 

 

 

   

Rólunk

Múzeumpedagógiai csoportunk sokféle izgalmas programmal várja az Iparművészeti Múzeumba érkező óvodásokat és iskolásokat! A különböző korosztályoknak megfelelő foglalkozásaink során célunk az élményalapú tanulás mellett az ismeretek elsajátítása és a kreatív műhelymunka. Részletek…

 

 

 

Foglalkozások a Nagytétényi Kastélyban

A város szélén álló Nagytétényi Kastély már önmagában is kiváló kirándulási célpont, a nagyváros lüktetéséből ideérkező látogatót a kastély parkjában idilli nyugalom fogadja.

Részletek...

 

 

 

Sajátos nevelési igényű csoportok

Az Iparművészeti Múzeum megértési nehézségekkel élő fiatalok számára is kínál programokat. Megfelelő felkészültséggel és tapasztalattal rendelkező külsős munkatársaink szeretettel várják az érdeklődőket! Részletek.. 

 

 

Ünnepeld születésnapodat az Iparművészeti Múzeumban!


Kiállításnézés, játékos feladatok, alkotás, móka és persze eszem-iszom – feledhetetlen élmények várják az ünnepeltet és az ünneplőket a múzeum falai között. Részletek..

 

 

Projektfenntartások

Egykor tárgy, egy kortárgy (TÁMOP – 3.2.11/10-1/KMR-2010-0018)

 

A fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) TÁMOP 3.2.11/10/1/KMR program részeként az Iparművészeti Múzeum valósítja meg. Részletek...

     

 

 

Utoljára módosítva 2014. november 25. 14:27:39
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped