Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

 

 

          

       Varázserejű hímes tojás               

               Húsvéti kézműves műhely

          az Iparművészeti Múzeumban

                  2015. március 29-én!

 

                             Részletek...

 

 

Szabad a pálya!

Szabad a pálya című programsorozatunk keretén belül egy-egy múzeumpedagógiai foglalkozáson lehet részt venni nemtől és kortól függetlenül! Elsősorban családok és egyéni látogatók jelentkezését várjuk, akik élményszerűen és játékosan szeretnék megismerni kiállításainkat, illetve szívesen kipróbálnák magukat az alkotómunkában. 

 

 

 

Rendhagyó történelemóra és ismerkedés a világ egyik legnagyobb birodalmával
 

A múzeum új időszakos kiállítása a Távol-Keletre visz minket. A hazánkban még sohasem látott műtárgyak segítségével sok-sok érdekességet tudunk meg az ősi Kínáról – történetéről, művészetéről, hitéről, kultúrájáról és neves, vagy épp névtelen, de mindenképp meghatározó személyiségeiről.

 

 

Matek a múzeumban?

A Lechner, az alkotó géniusz című kiállításhoz kapcsolódó egyik múzeumi óránk matematikai ismereteken alapszik az egyszerű, térbeli tájékozódástól egészen a bonyolultabb, számolásos feladatokig. Bármennyire is hihetetlen, mostantól a matek óra az Iparművészeti Múzeumban zajlik!

 

 

Időutazás a boldog békeidőkbe

 A Lechner, az alkotó géniusz című kiállításhoz kapcsolódó másik foglalkozásunk az ember és a társadalom témakörére épül, hangsúlyt fektetve a hetedik műveltségi területre, a művészetekre.  

   

Rólunk

Múzeumpedagógiai csoportunk sokféle izgalmas programmal várja az Iparművészeti Múzeumba érkező óvodásokat és iskolásokat! A különböző korosztályoknak megfelelő foglalkozásaink során célunk az élményalapú tanulás mellett az ismeretek elsajátítása és a kreatív műhelymunka. Részletek…

 

 

 

Foglalkozások a Nagytétényi Kastélyban

A város szélén álló Nagytétényi Kastély már önmagában is kiváló kirándulási célpont, a nagyváros lüktetéséből ideérkező látogatót a kastély parkjában idilli nyugalom fogadja.

Részletek...

 

 

 

Ünnepeld születésnapodat az Iparművészeti Múzeumban!


Kiállításnézés, játékos feladatok, alkotás, móka és persze eszem-iszom – feledhetetlen élmények várják az ünnepeltet és az ünneplőket a múzeum falai között. Részletek..

 

 

Projektfenntartások

Egykor tárgy, egy kortárgy (TÁMOP – 3.2.11/10-1/KMR-2010-0018)

 

A fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) TÁMOP 3.2.11/10/1/KMR program részeként az Iparművészeti Múzeum valósítja meg. Részletek...

     

 

Utoljára módosítva 2015. március 17. 11:50:31
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped