Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

Hétvégi programunk alkalmat teremt arra, hogy a tárgyak üzenetét játékosan fedezzük fel, és különböző iparművészeti technikákat is kipróbáljunk. A családi napon szakmai segítséggel mindenki elkészítheti a saját babaszobáját és az ehhez tartozó bútorokat, játékokat. A legkisebbek részére játszósarkot is biztosítunk.

 • Időpontok:
  • 2019. február 9., szombat 10.00-16.00 Áll a bál! – farsangi álarckészítés különleges technikákkal
  • 2019. március 30., szombat 10.00-16.00 Vannak-e nálatok állatok? - növények és állatok nyomában
   2019. április 27., szombat 10.00-16.00 Rejtély a villában – Interaktív nyomozójáték
   Özvegy Ráthné csak Rád számíthat! Eltűnt a gyűjteményből egy értékes aranyóra!

   Időutazó programunkon egy műkincslopási eset közepébe csöppenünk, ahol mindenki gyanús: a mindentudó komorna, a fecsegő szobalány és a vendég műkereskedő is. A boldog békeidők világát megidéző detektívjátékunkon csak egy valami biztos: a megoldás Rajtad múlik!

   A századforduló Budapestjén nem csak a művészet és a költészet érezte magát otthon, de a gyorsan fejlődő városban virágzásnak indult a bűnözés is; és nem csupán a poros és nyomorúságos külvárosi részeken, hanem a csillogó belvárosban is. A tisztességes polgárok életét bankrablásokról, kasszafúrásokról és műkincsrablásokról szóló hírek dúlták fel, az értékes ereklyék és drága műalkotások szinte vonzották a tolvaj kezeket.

   Az élőszereplős kalandjáték a Mare Temporis közreműködésével valósul meg, akiknek eltökélt szándéka, hogy érdekesen és szórakoztatóan elevenítsék fel a 9-19. század történelmi hagyományait.

  • 2019. május 25., szombat 10.00 -16.00 Varázslatos családi zenés kerti piknik
 • Jegyvásárlás: A helyszínen vagy online váltott családi belépőjeggyel.
 • (Kérjük, hogy online vásárolt jegyét hozza magával kinyomtatva, vagy telefonján mutassa azt be.)

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped/view/99,Csal%C3%A1di+alkot%C3%B3m%C5%B1hely+a+R%C3%A1th-vill%C3%A1ban?style=accessible