Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

A Magyar Formatervezési Tanács idén is közzéteszi a Magyar Formatervezési Díj pályázatot, valamint a Design Management Díj felhívást.


A 35 éves múltra visszatekintő Magyar Formatervezési Díj pályázatra, melyet a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével a nemzetgazdasági miniszter hirdet meg, termék-, vizuális kommunikáció, terv- és diákmunka kategóriában lehet benyújtani pályamunkát. A pályázatra gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését egyaránt várjuk.

 

A 2009-ben a Magyar Formatervezési Tanács által, a designtudatos vállalatirányítás elismerésére alapított Design Management Díj elismeri és bemutatja, hogyan segítheti a design alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkituzéseinek megvalósítását, eredményes muködését. Az elmúlt évek díjazottja volt többek között a TUNGSRAM-Schréder Kft., a Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Rt., a Mobilia-Artica Kft., és a Cserpes Sajtmuhely Kft. Amennyiben látókörében van a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítmény, kérjük, jelölje a Design Management Díjra, valamint tájékoztassa erről a lehetőségről kollégáit, szakmai partnereit.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának határideje: 2014. május 05.

A Design Management Díj jelölésének határideje: 2014. április 14.

Letölthető anyagok

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/news/view/115,A+Magyar+Formatervez%C3%A9si+Tan%C3%A1cs+p%C3%A1ly%C3%A1zatai?style=accessible