Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Tájékoztatjuk kedves Látogatóinkat, hogy a Ráth György-villa és a kiállítások látogatásakor, valamint a programokon való részvételkor az alábbi speciális látogatási szabályok betartása kötelező:

  • Az Önök és a múzeumban dolgozók egészségének védelme érdekében a múzeumba történő belépéskor kézi, érintésmentes testhőmérséklet-mérés történik. A 37,5 °C vagy annál magasabb testhőmérséklettel érkező vendégeink nem látogathatják a múzeumot.
     
  • Kérjük, hogy a látogatás teljes időtartama alatt viseljenek az orrot és a szájat folyamatosan elfedő maszkot.
     
  • Kérjük, hogy az épületbe történő belépéskor mossanak kezet vagy használjanak kézfertőtlenítőt.
     
  • Kérjük, hogy a kiállítótérben mindenkor tartsák be a 1,5 méteres távolságot. A megfelelő távolságtartás betartása érdekében lehetséges, hogy várakozni kell a termek bejáratánál, a benntartózkodók létszámát korlátozzuk.

Javasoljuk továbbá, hogy a helyszínen történő jegyvásárláskor - a megelőzés céljából - a bankkártyás fizetési módot válasszák.

A fenti intézkedéseink szükségességét a mindenkori járványügyi készültségnek megfelelően folyamatosan figyelemmel kísérjük, indokolt esetben módosítjuk őket.

Megértésüket köszönjük, kellemes időtöltést kívánunk!

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/news/view/235,Speci%C3%A1lis+l%C3%A1togat%C3%A1si+szab%C3%A1lyok?fbclid=IwAR1x2jSXzHkYsHoZOOLlmNUbG4OJinaC0VVcjOrREQJ7UD_YdtGZ1VE_83I