Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Mivel kiállításainkat egyre többen látogatják, nélkülözhetetlenné vált azoknak a civileknek a segítsége, akik szakértelmükkel és lelkesedésükkel hozzájárulhatnak a programok lebonyolításához és segítenek a közönségnek eligazodni a kiállítások és rendezvények között.

Tárlatvezetések kiállításainkban

Heti rendszerességgel, fix időpontban tartandó egyórás, magyar és idegen nyelvű tárlatvezetések megtartására keresünk önkénteseket. Olyan segítőkész civileket keresünk, akik érdeklődnek az iparművészet iránt, a magyar mellett folyékonyan beszélnek idegen nyelveken és szeretnének megismerkedni gyűjteményünkkel, valamint kollégáinkkal.

 Gyermek és felnőtt foglalkozások

Aki szeret gyermekekkel és felnőttekkel foglalkozni, türelmes és jó kommunikációs készséggel rendelkezik, jöjjön önkéntesnek múzeumunkba! Kézműves foglalkozások előkészítésére és lebonyolítására, teadélutánokra, családi napokra és rendezvényekre keresünk segítőket.

 Információs pult és rendezvények

Az információs pult munkája a látogatókkal való kapcsolattartás színtere. Ide érkeznek be az első vélemények, panaszok, ugyanakkor a pult fontos tájékoztató funkciót is ellát, bepillantást enged a szervezet teljes működésébe, látogatói és szakmai szempontból mutatva meg a múzeumot. Negyedéves design vásárunk, ahol egy több mint 200 alkotóból álló kör képviselteti magát, rálátást nyújt a hazai kortárs iparművészet teljes egészére. Keresünk önkénteseket, akik szívesen közreműködnének ezen a területen, esetleg a Múzeumok Éjszakájába is be tudnának kapcsolódni. 

Nagytétényi Kastély

Filiálénkban, a Nagytétényi Kastélyban várjuk azokat a közelben lakó érdeklődőket, akik szeretnének betekinteni egy kisebb gyűjtemény mindennapjaiba és sokoldalú kreativitásukat kibontakoztatni a rendezvényeken, a tárlatvezetéseken és a gyermekfoglalkozások alkalmával. A karácsonyi és tavaszi programok során egy nagy múzeum pezsgését és dinamikáját tapasztalhatják meg, kis múzeumra jellemző családias hangulatban, nyitott és kedves kollégák között.

Információ:

+36 1 456 5187; +36 1 456 5107
e-mail küldés

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/news/view/26,%C3%96nk%C3%A9nteseket+v%C3%A1runk+az+Iparm%C5%B1v%C3%A9szeti+M%C3%BAzeumba%21