Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
 

Kiállításaink:

Egy magyar művész Angliában - Márkus Lili kerámiái és a Márkus család című kiállításunk már csak a hétvégén látható!          Április 28-án ingyenes belépővel és tárlatvezetésekkel!

A 2011. évi Kozma Lajos és Moholy-Nagy László ösztöndíjasok beszámoló kiállítása

Art deco és modernizmus - Lakásművészet Magyarországon 1920-1940

 
Múzeumi körjárat 2012 Öreg bútorok a háznál - A kastélytól a kúrián át a panelig címmel élményekkel teli, kulturális kirándulásra várja látogatóit május 12-én és június 9-én a Nagytétényi Kastély, az érdi Magyar Földrajzi Múzeum és a százhalombattai "Matrica" Múzeum.További részletek> 
 
  

Divat és életmód - Gyere a nagyival!

Családi nap az Iparművészeti Múzeumban május 5-én!

Titkon biztosan mindenkit érdekel az, hogy milyen is volt a 20-as évek divatja? Hogyan alakult ki az új és modern, csinos nő eszménye?
Ha Te is szeretnéd felpróbálni a 20-as, 30-as és 40-es évek szellemében született art deco ruhákat, illetve szívesen készítenél magad is kiegészítőket, ne maradj otthon 2012. május 5-én! 

 Részletes program a honlapon!

 
Ötszázassal az Art decóra! Május 1-én és 8-án a VIII. és a IX. kerület lakóit várjuk 500 Ft-os kombinált belépővel! Május 1-én a nagycsaládosok is igényelhetik a kedvezményes jegyet!  Részletek és a további kedvezményes napok honlapunkon!
 
 

 

Gyerekeknek szóló kiállításvezető jelent meg Art deco és modernizmus - Lakásművészet Magyarországon 1920-1930 című kiállításunkhoz!

A vezető ingyenesen jár minden családi jegyhez, letölthető honlapunkról, vagy megvásárolható múzeumi boltunkban 250 Ft-ért!

 

 

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/105,IMM.hu+h%C3%ADrlev%C3%A9l+-+2012+m%C3%A1jus