Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

 

Kiállításaink, programjaink októberben:

Kiállítások:
Art deco és modernizmus - Lakásművészet Magyarországon, 1920-1940  Meghosszabbítva november 11-ig!
Aranykor (Fekete György Kossuth-díjas, Érdemes művész famozaikokat, rajzokat, illusztrációkat, kisplasztikákat és könyveket bemutató kiállítása, november 4-ig).
Magyar Formatervezési Díj 2012, Design Management Díj 2012 (október 5 - december 2.)
FISE 30 (A Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület 30 éves jubileumi kiállítása, október 6 - december 2.)
 
Programok:
 Kreatim - Kortárs iparművészeti kiállítás és vásár október 7. 10.00-18.00
Az őszi Kreatim Magyarország legjobb designereit vonultatja fel az Iparművészeti Múzeum Üvegcsarnokában. A Design Héten több mint 70 művésszel és legújabb alkotásaival találkozhatnak. A slow design” filozófiájához hűen, most is a hagyományos technikákra, az egyediségre, az igényes kivitelezésre és a megfizethető árakra helyezzük a hangsúlyt. 
 

Múzeumok Őszi Fesztiválja az Iparművészeti Múzeumban:

Őszi programsorozatunk összeállításakor olyan csoportokra gondoltunk, akik vagy kerekes székkel, vagy más saját eszközzel, módszerrel fedezik fel a múzeumot. Jelenlétükön keresztül a múzeum jövőbeli fejlődési irányának megtalálását segítik. A programok egy részében eddig nem látott tárgyakat és technikákat szeretnénk bemutatni látogatóinknak, a másik részükkel speciális csoportokat és kíváncsi látogatókat hívunk, várunk.

 
Zsolnay eosinmázak - időszaki „minikállítás" (október 9 - november 11.)
A Múzeumok Őszi Fesztiválja alkalmából rendezett „minikiállítás" középpontjában a Zsolnay-gyár porcelánfajanszból készült laboratóriumi táblája áll, mely egykori használati értékén túl rendkívül tetszetős látvány is - ezt veszik körül olyan műtárgyak, amelyek a rajta látható eosinmázakkal készültek.
 
Please Touch! - Hozzányúlni szabad! (október 9., október 11. 16.00-18.00.) A programra ellátogatók olyan vezetésen vehetnek részt, ahol az útvonalat, a tárgyakat tapintani fogjuk!
 
Gurulj be hozzánk! (október 16., október 18. 16.00-18.00.) A rendhagyó múzeumi séta bemutatja a kerekes székes látogatók által használt közlekedési útvonalakat, a résztvevők pedig maguk is kipróbálhatják a kerekes székes közlekedést.
 
Várjuk szeretettel programjainkon!
 
Csatlakozzon a Facebookon Ön is az Iparművészeti Múzeum rajongóihoz!
 

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/121,IMM.hu+h%C3%ADrlev%C3%A9l+-+2012+okt%C3%B3ber