Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

 
  _ _
   

2010. április 29. 16-22 óráig
Freeshop, rögtönző varroda
A Kreatimm - Design elvitelre című programsorozat ingyenes programja
Házigazda: Hints & Cellux Csoport
Programunkra bárki elhozhatja régi, kinőtt, kinyúlt, vagy megunt ruháját, maradék anyagait és szekrény mélyén őrzött divatötleteit. Varrógéppel, és egyéb hasznos eszközzel felszerelve várunk mindenkit szeretettel. Segítünk a leszakadt zsebeket felvarrni, szakadásokat megfoltozni, az ötleteket megvalósítani. Az utcárol betévedt, vagy munka után fáradtan érkező vendégeink a 'free shop' kínálatából válogathatnak kedvükre. A workshop végeztével alkalmat teremtünk az újratervezett ruhákat bemutatására is. 

    _

Mennyit utazik, amit megeszünk?
 

2010. április 14 - május 16.
Tükörben a Világ - Kiállítás az emberi természetről és a fenntartható fejlődésről
Mire van szüksége egy emberi lénynek? Egy korty vízre, betevő falatra, szerető ölelésre, biztonságos közegre, szabadságra... A boldogságot sokféle módon keressük, és minden egyes lépésünk kihat a természetre és embertársaink életére is.
Az Iparművészeti Múzeumban 2010. április 14. és május 16. között az érdeklődők ingyenesen barangolhatnak a fenntarthatóság ösvényén.
Az itt bemutatkozó „Tükörben a Világ” kiállítás arra tesz kísérletet, hogy művészi formában és művészi eszközökkel mutassa be az ember és a természet viszonyát.
Melyek a legfontosabb igényeink? Hogyan tudnánk ezeket kielégíteni anélkül, hogy a bolygó létét és az emberi élet minőségét veszélyeztetnénk?

A kiállításra a belépés ingyenes! 2010. április 22-én a kiállítás 22 óráig látogatható! 
Diákcsoportok ingyenes tárlatvezetésre regisztrálhatnak: tukor@okopack.hu Bővebben!
 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/17,IMM+-+Freeshop%2C+r%C3%B6gt%C3%B6nz%C5%91+varroda+ma!