Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
  _ _
    A Mercedes-Benz új design-filozófiájába nyerhet betekintést a látogató a  Design Héten nyíló új kiállításunkon. Ritkán látható koncepcióautókat, még fejlesztés alatt álló autókat, valamint az új szupersportkocsit, az SLS AMG-ét és ezek fejlesztési folyamatait ismerhetik meg a design és a technológia szerelmesei. Ezek a valódi autóipari műalkotások egyszerre sugallnak szépséget és érzékiséget, modernitást és avantgarde stílust. A technikai szempontok és az esztétikai elvárások kölcsönösen inspirálják egymást. A modern technológia szerves része a designnak, mely a márka identitását alapvetően meghatározza.
Mercedes-Benz tervezői bepillantást engednek a kulisszák mögé, megmutatva, hogyan formálódik a márka autóinak designja az első skicctől az elkészült modellig. A néző megtapinthatja, megcsodálhatja és megértheti az autentikus designt, megismerheti, hogy mely elemektől válik összetéveszthetetlenné a Mercedes-Benz, ugyanakkor egy pillantást vethet a jövőbe is...  Tovább!
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/28,IMM+-+Mercedes-Benz+Design+holnapt%C3%B3l