Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
 
  _ _
    Az alkotás művészete - Mercedes-Benz design
2010. november 14-ig, már több mint 8000-en látták!

A Mercedes-Benz új design-filozófiájába nyerhet betekintést a látogató vasárnap záró kiállításunkon. Ritkán látható koncepcióautókat, még fejlesztés alatt álló autókat, valamint az új szupersportkocsit, az SLS AMG-ét és ezek fejlesztési folyamatait ismerhetik meg a design és a technológia szerelmesei. Ezek a valódi autóipari műalkotások egyszerre sugallnak szépséget és érzékiséget, modernitást és avantgarde stílust. A technikai szempontok és az esztétikai elvárások kölcsönösen inspirálják egymást. A modern technológia szerves része a designnak, mely a márka identitását alapvetően meghatározza. 
Látogasson el az Iparművészeti Múzeum Facebook oldalára, és nyerjen jegyet a kiállítsára! 
     
 

Megvalósult művek 2010
2010. november 26 - 2011. január 9.

A világítás – megvilágítás – vetítés hármassága által válik különlegessé a 2010-ben megrendezendő "Megvalósult művek" című iparművészeti és design kiállítás. Megjelennek egyedi plasztikák, szériában gyártott használati tárgyak, ipari formatervek, ékszerek és ez a sokszínű anyag mégis egységesen mutatja a magyar iparművészet és design körképét. Az összekötő kapocs a fény, ami szinte minden műfajban megjelenik. A művészek munkáikkal világító testeket és árnyjátékkal működő mintavetőt fejlesztenek, vagy éppen az általuk készített üveg plasztikát, tűzzománc képet, porcelánt szeretnék a fény útjába állítani úgy, hogy abban és az által érvényesüljön a legjobban. Ezek a művek annyira meghatározóak, hogy a kiállítás többi tárgyát is bevonják a játékba, így a megvilágítás lesz természetük, anyagaik és a bennük rejlő gondolatok bemutatásának a kulcsa, ami meghatározza a 2010-es kiállítás atmoszféráját.

     
 

Karácsonyi Kreatimm vásár - Design elvitelre!
2010. december 4-5. szombat, vasárnap, 10-18 óráig

Az Iparművészeti Múzeum hagyományos vására megújult formában, igazi budapesti karácsonyi hangulattal vár mindenkit!
Itt az igényes tárgyak mellett alkotóik is bemutatkoznak! 130 művész, a kortárs magyar iparművészet legjava kínál ajándékötleteket az ünnepre. Divatcsarnok nőknek és férfiaknak, ékszerek, kiegészítők, kerámia, lakástextil, etno és Budapest sarok, újrahasznosított művészet, játékok, gyermekdivat-tanácsadás és trendalapozó, koncertek, ajándékcsomagolás, Lukáts Kató tervezte csomagolópapírok, bioételek, -italok és sok más Budapest legszebb szecessziós palotájában! Nyereményjáték a vásár Facebook oldalán! 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/30,IMM+-+Mercedes-Benz+Design+vas%C3%A1rnapig