Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide!
         
 

Időszaki kiállításaink
Designed in Poland - szeptember 29-től
Unpolished - kortárs lengyel design - szeptember 30-tól
Magyar Formatervezési Díj 2011

 

Programok
Lengyel ékszer- és divatbemutató - szept. 29. 22 óra
Mitől jó a lengyel design? - szept. 30. 11 óra

Kreatimm - design vásár - okt. 2. 10-18 óráig

 
         
   

 

 
         
 

Designed in Poland - Ingyenes!

A számos európai nagyvárosba ellátogató vándorkiállításon exkluzív, a lengyel borostyánműves hagyományokat természetes anyagokkal ötvöző ékszerek tekinthetőek meg kortárs alkotók által jegyzett dísztárgyak és üvegművészeti alkotások társaságában.
Szeptember 29-én 22 órától Natasha Pavluchenko díjnyertes Urban Fusion kollekciójának, valamint a modernitást a helyi hagyományokkal ötvöző Ambermoda borostyánékszereinek bemutatója várja az érdeklődőket.  
További információk>

 

Kreatimm - Design vásár október 2-án 10-18 óráig 
A Design Hét első hétvégéjén megrendezésre kerülő vásár az Iparművészeti Múzeum „Unpolished – kortárs lengyel design” című kiállításához kapcsolódik. Az érdeklődők nem csak kortárs lengyel design tárgyakat vásárolhatnak meg, de jó pár tervezővel személyesen is találkozhatnak. A lengyel tervezők mellett több mint 60 magyar designer is kínálja alkotásait, a fókusz ezúttal a környezettudatosság, az újrahasznosító és újragondoló, értékmegőrző szemlélet. A vásár ingyenesen látogatható!
További információk>

 
         
     
         
 

Unpolished - kortárs lengyel design

Az október 1-jén nyíló kiállítás átfogó képet nyújt a kortárs lengyel design világáról. A résztvevő 18 designer és designer-csoport nagy része a harmincas éveiben jár, sokan közülük nem csupán alkotói, de gyártói és menedzserei is munkáiknak. Koppenhága, Milánó, Párizs és Köln után, a Design Hét Budapest alkalmából a hazai közönség is megismerkedhet a kortárs lengyel design jellegzetességeivel, hiszen a kurátorok a kiállított tárgyak válogatásakor arra törekedtek, hogy azokon keresztül bemutassák a lengyel design egyedi formakultúráját.
További információk> 

 

Design Hét a Múzeumban

Az idei Design Hétre három új kiállítással készülünk: "Designed in Poland" címmel kortárs borostyán ékszereket mutatunk be. Az Unpolished kiállítás fiatal lengyel designerek újrahasznosított tárgyait mutatja majd be. A Magyar Formatervezési Díj 2011 pedig a formatervezési ösztöndíjasok legújabb munkáiba nyújt betekintést. A kiállításokon kívül lengyel divatbemutatóval, lengyel design-előadásokkal, őszi Kreatimm design vásárral várunk mindenkit.
További információk>   

 
         
   Kiállítások | Programok | Jegyárak | Tárlatvezetés | Sajtó  
     
     


Iparművészeti Múzeum
1091 Budapest, Üllői út 33-37.
Tel.: +36 1 456 5107
E-mail: info@imm.hu
Skype: iparmuveszeti.muzeum

Szerkesztő: Szabó Krisztina
www.imm.hu

   

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/71,IMM+-+Design+H%C3%A9t+