Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide!
         
 

Időszaki kiállításaink
Európa szövete - október 14-től
Unpolished - kortárs lengyel design
Magyar Formatervezési Díj 2011

 

Programok
Új tárgyak régi anyagokból - október 18. 
Miklós gróf és fia, Pál herceg - november 2.

Karácsonyi Kreatimm vásár - december 10-11.

 
         
   

 

 
         
 

Európa szövete 

Az Európa szövete bázisa az Iparművészeti Múzeumban őrzött, Mercurius átadja a gyermek Bacchust a nimfáknak című 18. századi brüsszeli kárpit, melynek virtuálisan kimetszett huszonhét kisebb részletét értelmezte és szőtte újra huszonhét kárpitművész.
A Dobrányi Ildikó Alapítvány és a brüsszeli Magyar Kulturális Intézet által útnak indított nemzetközi alkotófolyamat eredményeként Magyarország soros EU-elnökségének alkalmából készült el Európa szövete.  
További információk>

 

Múzeumok Őszi Fesztiválja 

Idén hat múzeumpedagógiai foglalkozással várjuk a felnőtteket és az iskolás csoportokat. A felnőttek épületsétáinkon fedezhetik fel a múzeum palotáját. Az iskolások felülvilágítónk tükörképét készíthetik el színes homokból, kosztümös osztályfoglálkozásokon vehetnek részt, vagy korhű kiegészítőket készíthetnek. Lengyel design kiállításunkhoz kapcsolódóan az újrahasznosítással ismerkedhetnek meg környezettudatos látogatóink.
További információk>

 
         
     
         
 

ArtDeco21 pályázat - Merész forma- és anyagtársítások: Art deco a 21. században

A Múzeum hamarosan nyíló "Magyar art deco és modernizmus" című kiállításához kapcsolódóan új alkotói pályázatával  arra keresi a választ, hogy a kortárs iparművészek és designerek hogyan tudják az art deco örökségét átvinni a 21. századi új anyagok, új technikai innovációk és tudományos felfedezések közepette. Mit jelent ma az art deco? Beadási határidő: november 23. A díjnyertes alkotásokat a karácsonyi Kreatimm vásárunkon 2011. december 10-11-én mutatjuk be.
További információk> 

 

A Magyar Tudomány Ünnepe  - nov. 2-30.November 2-án a Főúri öltözetek az Esterházy-kincstárból nagysikerű kiállításunk kapcsán előadássorozatot indítunk „Műalkotások mint történeti kordokumentumok – az Esterházy-gyűjtemény kultúrhistóriai jelentősége” címmel. A Magyar Tudomány Ünnepe keretében, a sorozat első előadója, Szilágyi András az Esterházy Miklós gróf és fia, Esterházy Pál herceg életútját és művészetpártoló tevékenységét mutatja be.
További információk>   

 
         
   Kiállítások | Programok | Jegyárak | Tárlatvezetés | Sajtó  
     


Iparművészeti Múzeum
1091 Budapest, Üllői út 33-37.
Tel.: +36 1 456 5107
E-mail: info@imm.hu
Skype: iparmuveszeti.muzeum

Szerkesztő: Szabó Krisztina
www.imm.hu

   

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/77,IMM+-+M%C3%BAzeumok+%C5%90szi+Fesztiv%C3%A1lja+