Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép


 

Kortárs iparművészek vására az Iparművészeti Múzeumban

A tél végével lekerülnek a télikabátok, vastag pulóverek és előtűnnek az ékszerek! Kortárs iparművészek, főként ékszertervezők mutatkoznak be az idei év első KREATIMM vásárán.

Design kiállításaink:
Ékszerdoboz Dániából - kortárs dán ékszerkiállítás / Megnyílik!
Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Iparművészeti Ösztöndíjasok beszámoló kiállítása / Már csak ezen a napon!

A művészeti „vásároknak”, mint bemutatkozási, kiállítási lehetőségeknek nagy hagyománya van Európában. A múzeum egyik törekvése, hogy hiánypótló kezdeményezésként megépítse azt az utat, amelyen a közönség közelebb kerülhet több generáció iparművészeinek és designereinek termékeihez. Ezzel több irányzat kerül egymás mellé és az így kialakuló körkép reprezentálja a kortárs magyar iparművészet szinte teljes palettáját.
A „KREATIMM” egy kreatív szóösszetétel amit arra alkottunk, hogy érzékeltessük a művészekben rejlő kreatív energiákat és ezt párosítottuk a múzeum adottságaival, új brand-jével (IMM) és megújult arculatával. A „Kreatimm_ Design elvitelre” vásárt a művészekkel közösen fejlesztjük és tökéletesítjük, hogy a magyar iparművészet és design ismert színtere legyen.

Gyerekfoglalkozások 10-16 h-ig. 

Ingyenes!
 

 A vásáron részt vevő iparművészek: Artista, Balázs Klára, Bara Mariann, Bartha Ágnes, Bartha István, Blokk-Balogh Viktória, Bohus Tamás, Bukrán Edit, Cellux Csoport, Czinder Tünde, Csekő Etelka, Demeny Rozalia, Diós Gabriella, Eredő Műhely, Farkas Imola, Nádasdi Katalin, Farkas Judit Szofi, Gera Noémi, Göbölyös Márta, Grünfelder Judit, Havrán Ágnes, Heim Zsuzsa, Horváth Márton, Kaintz Regina, Kecskés Orsi, Keresztes Ágnes, Kiss Ilona, Kolbása Mária, Korényi Mariann, Kuti Kriszta, Georg Radics, Lipóczky Ákos, Lubloy Zoltan, Magony Zsuzsa, Mikesi Eszter, Pusztai Emese, Morvay Ibolya, Muskotál Dénes, Nádas Gergely, Nánai Bori, Njari Ildiko, Nyiredy Judit, Nyiri Kati, Paal Zsuzsa, Pap Olívia, Piri Anikó, Raab Rózsa, Sárossy Zsuzsanna, Sipos Éva, Smetana Ági, Solymosi Borbala, Stomfai Kriszta, Szabó Zsuzsa, Szarka Andrea, Szemereki Teréz, Szilagyi Csilla, Szöllősi Rita, Szűcs Blanka, Tihanyi Zsuzsanna, Tolnai László, Tóth Virág, Ujj Zsuzsa, Urbánfy Teri, Varga Erika, Zalaváry Éva, Zelenák Ágnes, Zelenák Katalin
 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/13,Kreatimm+-+Design+elvitelre