Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógiai csapatunk sokféle izgalmas programmal várja az Iparművészeti Múzeumba érkező óvodásokat, iskolásokat, felnőtteket és a nyugdíjasokat!

Az állandó- és időszaki kiállításokhoz kapcsolódó minden korosztályt megszólító komplex múzeumpedagógiai programok elsődleges célja a műalkotásokban rejlő tartalmak kibontása valamint aktivizáló tevékenységekkel, affektív módszerekkel, demonstrációs– és szemléltető eszközökkel, illetve szerepjátékokkal próbáljuk befogadhatóvá, értelmezhetővé tenni a kiállítást.

Az iskolai csoportok számára meghirdetett tematikus programokon a nyitottságra és a kreativitásra építünk továbbá fórumot teremtünk a kérdések, érzések és gondolatok kifejezésére is.
Foglalkozásaink első részének meghatározó helyszíne a kiállítótér a második része a múzeumpedagógiai műhelyben történik, ahol saját alkotás készítésével lehetőség nyílik a kézügyesség, kreativitás fejlesztésére és kibontakoztatására, valamint arra is, hogy megérezzük az alkotás folyamatának mélységét és szabadságát.

Iparművészeti Múzeum

Múzeumpedagógiai kínálatunk 2015 szeptemberétől új tematikákkal bővült, a részletes óraleírásokat Múzeumpedagógiai aloldalon találja.

 

 

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/341,M%C3%BAzeumpedag%C3%B3gia?type=archive