Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

A tárlatvezetéseket olyan közismert személyek, írók, költők, rendezők, színészek, zenészek vezetik, akik a megszokott művészettörténészi nézőpontból kilépve akár személyes történetekkel, saját életükből vett példákkal vagy egy másik művészeti ág bekapcsolásával mutatuják be a kiállítást.

Időpontok:

  • 2020. január 17. péntek, 18.00-19.30 Juhász Anna irodalmár, olvasás-és irodalomnépszerűsítő aktivista

Juhász Anna irodalmár, olvasás-és irodalomnépszerűsítő aktivista

A (Hadik) Irodalmi Szalon, a New York Művész Páholy, a Várkert Irodalom alapítója, dolgozik könyvkiadókkal, olvasóklubja van a Marie Claire-en, irodalmi vlogja a Librivel közösen Kortársaság néven. Tíz éve szervez irodalmi rendezvényeket az országban, a fővárosban hetente ezren is látogatják ezeket. Jelszava: az irodalom világnézet!

  • 2019. október 11. péntek, 18.00-19.00 Varga Judit DIY, életmód blogger

Varga Judit DIY, életmód blogger

Végzettségét tekintve villamosmérnök és bankinformatikus. Dolgozott dekoratőrként, stylistként, később lakberendezőként, látványtervezőként és televíziós szereplőként. Jelenleg lelkes DIY és életmód blogger. Munkáinak fő profilja az erre épülő tartalomgyártás.

  • 2019. május 14. kedd, 18.00-19.00 és 19.30-20.30 Scherer Péter színész

Scherer Péter Jászai Mari-díjas magyar színész

Scherer Péter felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte 1981–1987 között, közben 1984–1994 között az Arvisura Színházi Társulat tagja volt. 1995–től 1997-ig szabadfoglalkozású volt. 1997 óta a Bárka Színház tagja. 2002-től a Krétakör Színház színésze.

  • 2019. január 11. péntek, 18.00: Harcsa Veronika énekes, dalszerző

Harcsa Veronika énekes, dalszerző

Harcsa Veronika generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb énekese, aki Magyarországon túl egyre inkább kivívja a nemzetközi jazzközönség figyelmét is. Folyamatosan Európa-szerte koncertezik és írja dalait, jelenlegi fő projektje a Gyémánt Bálinttal közös akusztikus duó. 2014 óta a Művészetek Völgyében saját udvart vezet.

Jegyár:

  • 3 000 Ft/fő. További kedvezmény nem érvényesíthető.

Jegyvásárlás:

Online jegyvásárlás
Kérjük, hogy jegyét online felületünkön, vagy a pénztárban személyesen, lehetőség szerint az eseményt megelőzően vásárolja meg. A megvásárolt jegyet kérjük hozza magával kinyomtatva, vagy telefonján mutassa azt be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.
A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/494,Szubjekt%C3%ADv+t%C3%A1rlatvezet%C3%A9s+a+R%C3%A1th-vill%C3%A1ban+Varga+Judittal