Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Gondolatébresztő előadások, kötetlen beszélgetések művészettörténészekkel, történészekkel, restaurátorokkal, építészekkel, műgyűjtőkkel, galeristákkal, művészekkel a szecesszióról.

Időpontok:

 • 2019. szeptember 26. csütörtök, 16.30-18.00 Kerek erdő – az üvegművészetben
  Előadó: Smetana Ágnes üvegművész
  • 2019. október 31. csütörtök, 16.30-18.00 Stile Floreale – Torinó virágai az épületeken
   Előadó: Puha Titusz fotós (Budapesti Városvédő Egyesület)
    
  • 2019. november 28. csütötök, 16.30-18.00 A szecesszió növényeinek titkai – szépek a művészetben, izgalmasak a valóságban!
   Előadó: Kocsis Zsuzsa kertészmérnök
    
  • 2019. december 12. csütörtök, 16.30-18.00 „…Horti, Hibján és Huber – a mi nagyságaink…” A magyar ékszerművesség szecessziós virágkora
   Előadó: dr. Pandur Ildikó művészettörténész, főmuzeológus

Jegyár:

A programon való részvétel ingyenes a kiállítás megtekintése nélkül. A kiállításban érvényes jegyárak ide kattintva érhetők el.

Regisztráció:

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tud megtenni: űrlap eléréséhez kattintson ide.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.
A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/510,Szecesszi%C3%B3s+Akad%C3%A9mia?style=accessible