Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

A Mare Temporis századfordulót idéző történelmi karaktereinek kosztümös, időutazós sétái „A mi szecessziónk” című állandó kiállításban.

Időpontok:

02. 22. szombat 11.00–12.00 A nő illata – A művész múzsája vagy a gyűjtemény része?
Életmód, női sorsok, művészi inspirációk a szecesszió hajnalán

Milyen életpálya várt egy középosztálybeli nőre a századfordulón? Bájos tudatlansággal kellett felnéznie a világ dolgaiban járatos férjére, vagy pedig egyenrangú szellemi partnere lehetett akár egy politikusnak is? A kiegyensúlyozott családi élet megteremtésén dolgozott engedelmes feleségként, vagy a művészetekben is megcsillogtathatta tehetségét?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ a Ráth-villában, ahol a szecessziós gyűjteményben tett történelmi sétánkon a boldog békeidők hölgyeinek életébe nyerhetünk bepillantást...

03. 28. szombat 11.00–12.00 Minden sikeres férfi mögött áll egy… gyűjtemény?
Művészetpártolás, reprezentáció, társadalmi szerepek a századfordulón

05. 16. szombat 11.00–12.00 Hej, élet, cselédélet – A boldog békeidők alulnézetből
Fehér kötények és bóbiták: bepillantás a nagypolgári otthonok kulisszái mögé

Jegyár:

2 000 Ft/fő
További kedvezmény nem érvényesíthető

Jegyvásárlás:

Online jegyvásárlás
Kérjük, hogy jegyét online felületünkön, vagy a pénztárban személyesen, lehetőség szerint az eseményt megelőzően vásárolja meg. A megvásárolt jegyet kérjük hozza magával kinyomtatva, vagy telefonján mutassa azt be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.
 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/522,Id%C5%91utaz%C3%A1s+a+vill%C3%A1ban+-+T%C3%A1rlatvezet%C3%A9s