Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

2020. március 8-án vasárnap 15 órától a Nemzetközi Nőnap alkalmából különleges programmal várjuk kedves látogatóinkat a Ráth György-villa A mi szecessziónk és a Drágakőre festve c. kiállításaiban. A vezetett séta során a résztvevők jelmezeket ölthetnek, és a századforduló korát megidéző öltözékekben ismerhetik meg a villa szecessziós enteriőrjeit és műkincseit. Kiemelten a szecesszió nőies oldalával, jellegzetes női tárgyaival, néhány kivételes női alkotójával és ihletőjével foglalkozunk. Minden hölgy vendégünket egy-egy szál virággal várjuk, és talán ezen az ünnepen sem lesz tilos csókot lopni a fagyöngy alatt vagy a pálma árnyékában.

Jegyár:

1 500 Ft
További kedvezmény nem érvényesíthető

Jegyvásárlás:

Kérjük, hogy jegyét online felületünkön, vagy a pénztárban személyesen, lehetőség szerint az eseményt megelőzően vásárolja meg. A megvásárolt jegyet kérjük hozza magával kinyomtatva, vagy telefonján mutassa azt be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.
 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/528,N%C5%91nap+a+R%C3%A1th-vill%C3%A1ban?style=accessible