Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Jó hír a divatrajongóknak, hogy meghosszabbítjuk június 6-ig a Dresszkód: Katti Zoób című időszaki kiállításunkat a Ráth-villában. Természetesen további programok is kapcsolódnak majd Zoób Kati mesés ruháihoz.

Aki kurátori tárlatvezetéssel nézné meg a Dresszkódot, március 24-én, 18 órakor csatlakozzon Horváth Hilda művészettörténészhez. Mivel ő az állandó kiállításunk, A mi szecessziónk kurátora is, rengeteg érdekességet hallhatnak tőle mindkét anyagról.

Ez nem az egyetlen tavaszi tárlatvezetésünk a Ráth-villában, márciusban, 18-án és 25-én, áprilisban 1-jén, 7-én és 28-án, 17 órától is várjuk az érdeklődőket. Nagy sikere volt a Terítéktől a Dresszkódig című rendhagyó programunknak, amelyben három kiállítást, két tárlatvezetést kapnak a látogatók egyetlen jegy áráért. Az esemény a Mezőgazdasági Múzeumban kezdődik, a Terítéken – Vadászat és reprezentáció című kiállítás gyönyörű kerámiái között, majd a Ráth-villában folytatódik A mi szecessziónkkal és az említett Dresszkóddal. A két helyszín között finom sétauzsonna vár a kultúrafogyasztókra. Ennek dátuma: március 26., 15 óra.Szubjektív tárlatvezetésre is invitáljuk az érdeklődőket. Mivel pillanatok alatt elfogyott a jegy februárban Für Anikó színésznő vezetésére, és sokan lemaradtak róla, megkérdeztük az Örkény Színház művészét, van-e kedve ismételni a programot. Szerencsére örömmel jön, és az új időpont: április 22., 18 óra. Már a következő szubjektív tárlatvezetés főszereplője is megvan: Veiszer Alinda riporter, aki május 13-án mesél a szecessziós műtárgyak és Zoób Kati ruhái között a Ráth-villában.Április 2-án, 10 órától már igazán szép időben reménykedhetünk, ezért újraindul a városi sétánk, a Luxus és elegancia című. A nagypolgári életbe avat be minket Joó Julianna művészettörténész.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/637,Dresszk%C3%B3d%3A+meghosszabb%C3%ADtva