Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts HangostérképTavaly nagy sikert aratott a tíz helyszínt bejáró Műtárgybújócska, idén azok is kipróbálhatják magukat, akik nem jutottak el a 2023-as programjainkra. Fedezzék fel velünk Terézváros és a Városliget rejtett szépségeit, valamint izgalmas helyszíneit! A kincskeresés során nemcsak a szecesszió művészetének lenyűgöző világába tekinthetnek be, hanem felfedezhetnek sokak számára ismeretlen helyszíneket, épületeket is! Hozzák el a családjukat, a szerelmüket, a munkatársukat vagy a lokálpatrióta ismerőseiket, és nevezzenek be egy új városi élményre! A tíz helyszínt bejáró séta során az érdekes feladatokról mi gondoskodunk.

A séta utolsó helyszínén ajándék vár mindenkire: ingyenes belépési lehetőség a csodálatos Ráth György-villába, ahol az Iparművészeti Múzeum szecessziós gyűjteményének legjava látható a kedvezményes jeggyel.

Jöjjenek velünk műtárgybújócskázni, és engedjék, hogy önöket is elvarázsolja a századforduló pompás világa. Az egyéni sétát 10 és 12 óra között tetszőleges időpontban kezdhetik, várjuk az első állomáson, az Eötvös10-ben!

Időpont: április 27., szombat 10:00–14:00

Találkozó: az Eötvös10 Művelődési Háznál (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Jegyvásárlás itt

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view/761,M%C5%B1t%C3%A1rgyb%C3%BAj%C3%B3cska+a+R%C3%A1th-villa+k%C3%B6r%C3%BCl