Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

MÚZEUMPEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁSOK ÓVODÁSOKNAK ÉS ISKOLÁSOKNAK

Az óvodás és iskolás csoportok számára meghirdetett foglakozások tematikus jellegűek, a kiállítótérben, illetve a múzeumpedagógiai műhelyben zajlanak.
Időpont: kedd-péntek 10.00-17.00 óra között

TÁRLATVEZETÉSEK MAGYARUL ÉS IDEGEN NYELVEN
Tárlatvezetések egyéni és csoportos látogatók számára a múzeumi nyitvatartási időben, hétfő kivételével 10.00-16.30 óra között.

IDŐPONTOS PROGRAMOK

PEDAGÓGUS TÁJÉKOZTATÓ NAP
A Pedagógus Tájékoztató Napon általános és középiskolai tanárok, illetve felsőoktatásban dolgozók ingyenes tárlatvezetésen, ezt követően pedig a kiállításhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozások workshopjain vehetnek részt.

CSALÁDI ALKOTÓMŰHELY
Hétvégi programunk alkalmat teremt arra, hogy a tárgyak üzenetét játékosan fedezzék fel, és különböző iparművészeti technikákat is kipróbáljanak résztvevőink.

TEÁZZON VELÜNK! SENIOR PROGRAM
2019-ben is folytatódik népszerű programsorozatunk. Keddi délutánonként szépkorú látogatóinkat nemcsak speciális témák mentén futó előadásokkal, de egy pohár finom teával és könnyed alkotási lehetőséggel is várjuk.

TEMATIKUS TÁRLATVEZETÉSEK A MI SZECESSZIÓNK CÍMŰ KIÁLLÍTÁSBAN
Az Iparművészeti Múzeum kollégáinak tematikus tárlatvezetése havi rendszerességgel a Ráth György-villa állandó kiállításában.

SZECESSZIÓS AKADÉMIA
Gondolatébresztő előadások, kötetlen beszélgetések művészettörténészekkel, történészekkel, restaurátorokkal, építészekkel, műgyűjtőkkel, galeristákkal, művészekkel a szecesszióról.

VÁROSI SÉTÁK A SZECESSZIÓ JEGYÉBEN
Budapest legszebb szecessziós épületeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők.

SZUBJEKTÍV TÁRLATVEZETÉS
A tárlatvezetéseket közismert személyek, írók, költők, rendezők, színészek, zenészek tartják, akik személyes történetekkel vagy egy másik művészeti ág bekapcsolásával mutatják be a kiállítást.

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view?id=508