Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógiai foglalkoztatók 6-14 éves gyerekeknek

Az általános iskolások számára egy-egy tantárgyhoz kapcsolódó, játékos keresőlapok készülnek, amelyek megoldása közben az iparművészettel és múzeumunk műtárgyaival is megismerkednek a diákok. Ezek a feladványok szorgalmi feladatként jól hasznosíthatók a tanárok számára is.

Oktatási segédanyagok művészettörténet érettségire

A művészettörténetből érettségizőket, felvételizőket és a pedagógusokat segítjük online elérhető oktatási tartalmakkal, érettségi tételek kidolgozásával, melyek a múzeum gyűjteményéhez is szorosan kapcsolódnak.

Szecesszila a Ráth-villában

Családi gyerekvezető füzet a Ráth György-villa A mi szecessziónk című állandó kiállításához. Kattints a képre és lapozd végig a Ráth-villa foglalkoztatóját!

Kattints a képre!

  

Alkoss velünk!

Díszítsd ki az otthonod!

DIY minivideók

Készíts húsvéti képeslapot vagy asztaldíszt!

A képre kattintva töltsd le a húsvéti képeslap és asztaldísz készítő gyorstalpalónkat! Közben az Iparművészeti Múzeum képeslap-gyűjteményéről is megtudhatsz néhány érdekességet.
Jó alkotást és készülődést kívánunk!

 

 

 Színezd ki!

Színezd ki az Iparművézeti Múzeum 2019. július 12. és 2020. január 31. között a Várkert Bazárban megvalósult kiállításának tárgyait! A kiállítás az Iparművészeti Múzeum és a Várkert Bazár együttműködésében valósult meg. A kiállított műtárgyak az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből valók.

Kattints a képre és töltsd le a színezőt:

Mesél a múzeum

Meséken keresztül a legkisebbek is megismerhetik gyűjteményünk legszebb szecessziós műtárgyait és azt a kort, amikor ezen alkotások születtek.

Képzelet ajándékba

Farsangi mese



Mese a tündérek kertjéről



Nyári animációs tábor keretében gyerekek készítettek filmet az Iparművészeti Múzeum Breuer újra itthon című időszaki kiállításhoz.




 

 

 

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/programs/view?id=534