Jump to content
Accessible version main page
Iparművészeti Múzeum Talking mapMesés karácsony a Ráth-villában: meseíró pályázattal várjuk a gyerekeket decemberi foglalkozásainkon

Milyen lehetett gyereknek lenni az 1900-as évek elején? Milyenek voltak a karácsonyesték, hogyan teltek a vacsorák egy századfordulós villában? A Ráth-villa varázslatos bútorai, beszélő képei és színes berendezési tárgyai alig várják, hogy a legkisebbek megírják ünnepi történeteiket! A legkreatívabb alkotásokat nyereménnyel jutalmazzák múzeumpedagógusaink.
Tovább olvasom

Programjaink a Ráth György-villában

Körforgásban: Artista Stúdió - időszaki kiállítás
2018. december 12-ig
Már csak néhány napig látogatható a Ráth-villa időszaki kiállítása. A Körforgásban sorozat első tárlata az idén 25 éves Artista Stúdiót és a múzeum gyűjteménye számára készített különleges viseleteket mutatja be.
Tovább olvasom


Tárlatvezetés A mi szecessziónk című állandó kiállításban
2018. december 7., péntek 16:00
Jelentkezem a programra


Családi alkotóműhely: Karácsonyi ajándékkészítés (gyerekek és felnőttek részére)
2018. december 8., szombat 10.00-16.00
Ha különleges, stílusos ajándékokkal, díszekkel szeretné színesíteni az ünnepet, jöjjön el a Ráth György-villa karácsonyi alkotóműhelyébe, ahol többek között retró szaloncukor csomagolást és karácsonyi papír dekorációkat készíthet. A workshophoz minden kelléket mi biztosítunk.
A programra nem szükséges előzetesen regisztrálni.
További olvasom

Adventtől vízkeresztig a Nagytétényi Kastélyban

Adventtől vízkeresztig időszakosan megnyitja kapuit a Nagytétényi Kastélymúzeum. A tematikus hétvégeken iparművészek karácsonyfái, karácsonyi múzeumpedagógiai foglalkozások, ünnepi divatbemutató, alkotóműhelyek, koncertek és még számtalan varázslat várja a látogatókat az iparművészet világából.
Tovább olvasom

Second Canvas Iparművészeti Múzeum – Fedezze fel gyűjteményünk öt kiemelt műtárgyát gigapixeles felbontásban!

Az Iparművészeti Múzeum nemzetközi rangú gyűjteményének számos jelentős darabja a főépület felújítása alatt is elérhető a közönség számára. A szeptemberben megnyitott, közel 600 műtárgyat bemutató Ráth György-villa állandó kiállítása mellett tavaly csatlakoztunk ahhoz az Európai Unió által támogatott projekthez, melynek célja új, múzeumi környezetben használható technikai eszközök fejlesztése. Az applikáció már letölthető a Google Play Áruházból Androidos, valamint az Apple App Store-ból iOS rendszerű készülékekre is!
Tovább olvasom

Online kiállításvezető a Ráth György-villa állandó kiállításában

Örömmel mutatjuk be első online is lapozható kiállításvezető füzetünket, amely a Ráth György-villa állandó kiállításához készült. A helyszínen megvásárolható a nyomtatott füzet is, de a felület segítségével a látogatók már saját eszközükön is használhatják a kiadványt!
Megnyitom a kiállításvezetőt

Interjú Smetana Ágnes üvegművésszel

"Öröm volt sétálni a termekben a világraszóló tárgyak és bútorok között. Az otthonosság és melegség érzése töltött el. Jó volt egy kis időre visszautazni az időben. Mindegyik tárgy egy betű ebben az üvegmesekönyvben. Ahhoz, hogy olvasni tudjuk, nem hiányozhat egyetlen betű sem."
Tovább olvasom

Iparművészeti Múzeum
Ráth György-villa
Email: info@imm.hu
Web: www.imm.hu

Hírlevél lemondása: info@imm.hu

 

 

 

 

 

 

                                                                            

 


Title of page when printing:
https://www.imm.hu/en/newsletter/view/226,IMM.hu+h%C3%ADrlev%C3%A9l+-+2018-11-30