Jump to content
Accessible version main page
Iparművészeti Múzeum Talking mapSzubjektív tárlatvezetés a Ráth-villában Harcsa Veronikával

Különleges tárlatvezetéseinket olyan közismert személyek, írók, költők, rendezők, színészek, zenészek vezetik, akik a megszokott művészettörténészi nézőpontból kilépve személyes történetekkel, saját életükből vett példákkal, vagy egy másik művészeti ág bekapcsolásával mutatják be a kiállítást. Január 11-én Harcsa Veronika, énekes és dalszerző kíséri a látogatókat A mi szecessziónk című kiállításban.
Tovább olvasom, jegyet vásárolok

Programjaink az állandó kiállításban

Kurátori tárlatvezetések A mi szecessziónk című kiállításban
Múzeumi kollégák szakmai tárlatvezetése havi rendszerességgel a Ráth György-villa állandó kiállításában.
Időpont, előadó: január 18., péntek 16.00–17.30 dr. Horváth Hilda (A mi szecessziónk c. kiállítás kurátora, főosztályvezető, művészettörténész)
Tovább olvasom, jegyet vásárolok

 

Teázzon velünk! Senior program: Az 1900-as párizsi kiállítás érdekességei
Egy óra, egy csésze kellemes tea lenyűgöző műalkotások és hangulatos beszélgetések között. Kedd délutánonként szépkorú látogatóinkat nemcsak speciális témák mentén futó tárlatlátogatásra, de alkotó tevékenységre is várjuk.
Időpont: január 15., kedd 15.00–17.00
Jelentkezem a programra

 

Családi alkotóműhely: Áll a bál! – farsangi álarckészítés különleges technikákkal
Hétvégi programunk alkalmat teremt arra, hogy a tárgyak üzenetét játékosan fedezzünk fel, és különböző iparművészeti technikákat is kipróbáljunk.
Időpont: február 9., szombat 10.00–16.00
Tovább olvasom, jegyet vásárolok

 

Városi séta a szecesszió jegyében
A séta során a Ráth György-villában és a Bedő-házban a békebeli magyar századfordulós hangulatú polgári élet enteriőrjeit, az ország első magyar magánmúzeumát és modern áruházát is felkeressük.
Időpontok: márciustól júniusig havonta
Tovább olvasom, jegyet vásárolok

Francia-magyar éremművészeti kiállítás

December 18-tól március 17-ig látogatható a Ráth György-villa második időszaki kiállítása, a Francia-magyar éremművészeti tárlat, melyen mintegy 270 francia érem és plakett kerül bemutatásra a 19. század közepétől a 20. század negyvenes éveiig. A bemutatott alkotások elsősorban az ÉKE tagjainak magángyűjteményéből származnak. A gazdag gyűjteményt a Magyar Numizmatikai Társulattól és az Iparművészeti Múzeumtól kölcsönkapott tételek egészítik ki.
Tovább olvasom

Pedagógus tájékoztató nap a Ráth György-villában

Az Iparművészeti Múzeum megújult társintézménye a Ráth György-villa 2019. január 29-én 15 órától ingyenes tájékoztató napra és a hozzá kapcsolódó szakmai rendezvényre várja a pedagógusokat. A résztvevő kollégák a szakmai programon tárlatvezetés és múzeumpedagógiai workshop keretében ismerhetik meg a villa állandó kiállítását.
Tovább olvasom

Online kiállításvezető a Ráth György-villa állandó kiállításában

Örömmel mutatjuk be első online is lapozható kiállításvezető füzeteinket magyar és angol nyelven, melyek a Ráth György-villa állandó kiállításához készültek. A helyszínen megvásárolható a nyomtatott füzet is, de a felület segítségével a látogatók már saját eszközükön is használhatják a kiadványt!
Megnyitom a kiállításvezetőt

Iparművészeti Múzeum
Ráth György-villa
Email: info@imm.hu
Web: www.imm.hu

Hírlevél lemondása: info@imm.hu

 

 

 

 

 

 

                                                                            

 


Title of page when printing:
https://www.imm.hu/en/newsletter/view/227,IMM.hu+h%C3%ADrlev%C3%A9l+-+2019-01-08