Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Magyar Formatervezési Díj 2015

A nemzetgazdasági miniszter által meghirdetett Magyar Formatervezési Díj, a hazai formatervezés legrangosabb elismerése a hazai kreatívipar legsikeresebb termékeit és innovációit vonultatja fel. A díjazott és a kiállítás jogát elnyert alkotások együttesen mutatják be a 2015-ös év hazai designjának sokszínűségét és kreatív erejét. A seregszemlén a designvezérelt innováció jegyében fejlesztett számos hétköznapi tárgy, például lámpák, bútorok, sporteszközök mellett innovatív ipari megoldások tekinthetők meg, amelyek egyben a hazai versenyképesség növelésének, a vállalkozásfejlesztésnek az alapját is megteremthetik. A Díj a Magyar Formatervezési Tanács kezelésében áll.

 

Design Management Díj 2015

A vállalkozások versenyképessége ma már elképzelhetetlen a designvezérelt menedzsment nélkül. A Magyar Formatervezési Tanács által alapított elismerés azokat a gazdálkodó szervezeteket illeti meg, amelyek a designban rejlő lehetőségekre a siker zálogaként, hosszú távú céljaik megvalósíthatóságának eszközeként tekintenek. Az elismert szervezetek gazdasági eredményei már most is igazolják a design értékét. Az idén elismert vállalkozások és szervezetek mindegyike alátámasztja a designmenedzsment alkalmazásának szektortól független szükségességét.

Szervező: Magyar Formatervezési Tanács 

A Home Sweet Home, a BID – Kollektív képzelet (Imaginación Collectiva) és a Magyar Formatervezési Díj és a Design Management Díj kiállítások egyazon belépővel látogathatók.

 

 

 

 

 

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/exhibits/view/378,Magyar+Formatervez%C3%A9si+D%C3%ADj+%C3%A9s+Design+Management+D%C3%ADj+2015?type=archive