Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

Szeretnéd igazán emlékezetesen megünnepelni a születésnapodat? Szeretnél kincseket látni, kutatni, kalandozni, felfedezni egy különleges világot? Szeretnéd olyan élményben részesíteni a barátaidat a jeles napon, amelyet egész biztosan nem felejtenek el évek múltán sem? És mindeközben szeretnéd megkímélni a szüleidet az otthoni felfordulástól?
Ha igen, csak Rád várunk! Gyere, és ünnepeld születésnapodat az ország egyik legszebb múzeumában!


Az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógusai szeretettel, jókedvvel, odafigyeléssel, és természetesen érdekesebbnél érdekesebb programokkal várják a kisebb és nagyobb ünnepelteket, valamint családjukat és barátaikat egy kellemes délelőttre vagy délutánra.


Születésnapként választható múzeumpedagógiai foglalkozásaink:


A minimum 2 órás programok első órájában a gyerekek megismerkedhetnek az Iparművészeti Múzeum épületével, kiállításaival és gyűjteményének azon darabjaival, amelyek a választott témához kapcsolódnak. Mindezt természetesen könnyed, játékos, az ünneplés szellemének és az ünneplő társaság korának megfelelő formában.


A játékok és a kiállításban való kalandozás után a társaság teret kap alkotókedvének kiélésére is. A szintén a program témájához és a gyerekek életkorához illeszkedő kézműveskedés fél órájában készülhetnek személyre szabott szörnyetegek éppúgy, mint egyedi ékszerek, madárkás kitűzők, török turbánok és sok más érdekesség. Az elkészült alkotásokat az ünneplő társaság természetesen haza is viheti kedves emlékként, köszönet-ajándékként.

Az alkotás után következik az ünneplés! Minden szükséges felszerelést biztosítunk, az ünnepelt szüleinek csak a tortáról, illetve a ropogtatni- és innivalókról kell gondoskodnia. A hangulatért a társaság a felelős. A program az ajándékok átadása (és persze azonnali szemügyre vétele) után zárul.


Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/muzped/view/24,Programok+sz%C3%BClet%C3%A9snaposoknak