Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Nagytétényi Kastély parkjába meghirdetett, 2020. szeptember 5-i PLÉD FESZTIVÁL! elmarad! Megértésüket köszönjük!

 

Idén is PLÉD FESZTIVÁL! szeptember 5-én, 5. alkalommal, a Nagytétényi Kastély parkjában
14 órától családi programokkal,
16 órától koncertekkel,
22:45 órától csillagnézővel,
s még számtalan érdekesség és meglepetés vár!

Hozz egy PLÉDET, és heveredj le a fűben!


Részletes program:

 • 14:00 – kapunyitás
 • 14:00 - 16:00 - családi programok, játékos szabadtéri múzeumpedagógiai foglalkozások, workshop a tudatos kö
 • 16:00 – 22:00 - koncertek
  • 16:00 - Matsudana
   Akusztikus gitár és kalimba mint organikus hangszer. Effekt pedál és looper mint anorganikus zeneeszköz. A két világ ellentétéből kerekedik ki egy sajátságos univerzum. Néhol a zene aláfestése az elbeszélt szövegnek. Másutt a szöveg felolvad a zene szövetében.
    
  • 17:00 KamaraSzólisták könnyed klasszikus koncertje A tangótól a klasszikáig címmel a Herkules udvarban

   Műsoron:
   - Weiner Leó: Divertimento
   - Elgar: Serenade for Strings
   - Piazzolla (Pacsay): Tél
   - Vivaldi: Nyár
      Közreműködnek: Gál-Szabó Alíz, Fehér-Salánki Teodóra, Gál-Tamási Anna – hegedű
   - Piazzolla (Pacsay): Nyár

   Koncertmester: Fehér Csaba
    
  • 18:00 – Szeretetdalok
   Pollák Miklós (ének, gitár) és Pozsonyi Tibor (ütőhangszerek) duója nagyot merít a popslágerek tengeréből, és olyan nótákkal ajándékozza meg a közönséget, amelyeknek a szövegét mind kívülről tudják. Közös éneklés, nosztalgia, szeretet; Omega, Bergendy és Fonográf.
    
  • 19:00 – Görbe Bögre
   Budapesti alternatív funk-rock együttes, melynek célja, hogy a közönség is legalább olyan jól érezze magát, mint a zenekar. Költői szövegei és változatos zenei világa hivatott felidézni a budapesti under- és upperground érzelmi hullámvasútjának nyikorgó állomásait.
    
  • 20:00 – Kohó
   Gerdesits ’Faszi’ (Quimby) idén is a Kohóval érkezik, hiszen a tavalyi koncertjük mindenképpen ismétlésre érdemes. A Kohó az élet és a szabadság pszichedelikus, bluesos értelmezése, ahol nincs idő, nincsenek határok, csak a lélek és az ösztön játéka a végtelenben. Space stoner jam rock Nagytétényből.
    
  • 21:00 – AT Five zenekar
   Pink Floyd- és Dire Straits-dalok sajátos, akusztikus felfogásban. Ütőhangszerek és két akusztikus gitár, kiegészülve elektromos szóló- és basszusgitárokkal, többszólamú vokálokkal – főhajtás a két gitáros géniusz, Mark Knopfler és David Gilmour előtt.
   Tagok: Jónás Attila, Szabó-Sipos Barnabás, Petrovics Mihály, Zöld Zsolt, Burgmann Róbert

A koncertek a kastély belső kertjében kerülnek megrendezésre.

 • 22:45 – zenés csillagnéző
 • 23:00 – kapuzárás


A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/news/view/252,Pl%C3%A9d+Fesztiv%C3%A1l+a+Nagyt%C3%A9t%C3%A9nyi+Kast%C3%A9ly+parkj%C3%A1ban?style=accessible