Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Az Iparművészeti Múzeum és Fíliái a korábbi hagyományoknak megfelelően az idei esztendőben is számos programmal készülnek a múzeumi szakma legnagyobb ünnepére, ezévben azonban a korábbiaktól eltérő módon nemcsak aktuális kiállítás és múzeumpedagógiai kínálatunk, hanem a jövő múzeumára vonatkozó terveinket is meg szeretnénk osztani a közönséggel és a szakmával!

Ennek keretében:

2013. május 11-én 13:00-tól 13:40-ig

A nagy kicsomagolás - az Iparművészeti Múzeum megújulása címmel a Magyar Nemzeti Múzeum Pollack terében Dr. Takács Imre főigazgató és Vikár András DLA építész tart előadást a múzeum rekonstrukciós terveiről.

2013. május 11-én, szombaton 10:30-kor, 13:45-kor és 16:00-kor

A jövő ígérete címmel a fenti előadáshoz kapcsolódóan az Iparművészeti Múzeum rekonstrukciójának tervezői tartanak rendhagyó vezetést az Iparművészeti Múzeumban! A séták a Nemzeti Múzeum kertjéből, az Iparművészeti Múzeum sátrától indulnak.

Túravezetők:

  • Vikár András - DLA Ybl-díjas építész
  • Gál Árpád vezető tervező
  • Bencsik Tamás építész – Vikár&Lukács Építészstúdió Kft.
  • Hartmann Gergely építész – Iparművészeti Múzeum

Mindkét napon szeretettel várjuk az érdeklődőket az Iparművészeti Múzeum, a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum és a Nagytétényi Kastély közös sátrában! Szombaton az Üllői úti épület programjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők, vasárnap délelőtt a Hopp Ferenc és a Ráth György múzeumok munkatársa, délután a Nagytétényi Kastély munkatársa várja a kisebbeket kézműves foglalkozásokkal, a felnőtteket hasznos információkkal.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/programs/view/229,M%C3%BAzeumok+Maj%C3%A1lisa?type=archive