Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Röpül az idő, vagy éppen egy kicsit megállt a kastélyban? Ezen a héten- előreláthatólag igazán napos - szombaton, október 12-én ismét szeretettel várunk mindenkit családi napunkon! Az újonnan nyílt órakiállítás ( http://www.nagytetenyi.hu/aktualitasok/oramivesseg_remekei.html) elrepít minket az órák világába, melyek rejtelmeiről, az órák történetének és szerkezetének titkairól mesél az érdeklődőknek a gyűjtő, Radvánszky Ferenc. Óránként kosztümös, az állandó bútortörténeti kiállítás kincseit felfedező tárlatvezetésen vehetnek részt kicsik és nagyok. A gyerekek órás szélforgót és türelemjátékot készíthetnek, vagy éppen fejtörőkkel tehetik próbára magukat. A napot délután a Nádasdy Kamaraegyüttes hangversenye zárja a díszteremben.
E szombaton a „Múzeumi körjárat 2013” program óránként ingyenes buszjáratot biztosít minden érdeklődőnek a Nagytétényi Kastély, az érdi Magyar Földrajzi Múzeum és a százhalombattai „Matrica” Múzeum között, így három múzeumban is barangolhatunk.
Kiránduljon el hozzánk az ősz talán utolsó napos hétvégéjén!

Részletes program 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/programs/view/259,N%C3%A9zd%2C+hogy+r%C3%B6p%C3%BCl+az+id%C5%91%21+-+Csal%C3%A1di+nap+a+Nagyt%C3%A9t%C3%A9nyi+Kast%C3%A9lyban?type=archive