Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Az Iparművészeti Múzeum és a Közlekedési Múzeum közös kiállítása. A Bringológia kiállítás zárása előtt fókuszba kerül a jelentős szociális tevékenységet folytató kerékpáros önkéntesek csoportja, a Budapest Bike Maffia. A csapat hetente megszervezett jótékonysági megmozdulásának csütörtökön az Iparművészeti Múzeum ad otthont. Az érdeklődők különleges tárlatvezetés során ismerhetik meg a Budapest Bike Maffia tevékenységét és a Bringológia kiállításban bemutatott társadalmi kezdeményezéseket, majd az önkéntesek vezetésével részt vehetnek az adományok előkészítésében és biciklis kiszállításában. Az alapanyagokat a Bike Maffia és a múzeum biztosítja, a látogatók takarógyűjtéssel és gyümölccsel járulhatnak hozzá az eseményhez.

PROGRAM:

Töltsd az estéd a múzeumban kiállításnézéssel, tárlatvezetéssel és jótékonykodással!

  • 18.00 Különleges tárlatvezetés során Havasi Zoltán a Budapest Bike Maffia tevékenységéről, a Kultúrgorilla pedig a kiállításban bemutatott társadalmi kezdeményezésekről mesél.
  • 18:45 Közös szendvicskészítés a Budapest Bike Maffia önkénteseinek segítségével. SEGÍTS TE IS A RÁSZORULÓKON!
  • 20:30 Startol a kiszállítás. Ha te is bringázol, pattanj nyeregbe és add át személyesen a rászorulóknak az elkészített szendvicseket és az adományokat!

Ha tudsz, akkor hozz egy TAKARÓT és ajándékozd a rászorulóknak!

(A programig a tiszta és jó álllapotú pokrócokat nyitvatartási időben az Iparművészeti Múzeum ruhatárában várjuk.)

Hozz egy narancsot, banánt vagy almát! Mindenkinek szüksége van a vitaminra!

A program ideje alatt a múzeum előcsarnokában látványműhely üzemel, ahol a Budapest Bike Maffia csapatának hozzáértő tagjai a látogatók kerékpárjának kisebb javítanivalóit segítenek megoldani.
 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/programs/view/439,J%C3%B3t%C3%A9konys%C3%A1gi+akci%C3%B3+a+Budapest+Bike+Maffi%C3%A1val?type=archive