Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Ahol az igényes tárgyak mellett alkotójuk is bemutatkozik!
130 művész, a kortárs magyar iparművészet legjava kínál ajándékötleteket az ünnepre. Divatcsarnok nőknek és férfiaknak, ékszerek, kiegészítők, kerámia, lakástextil, etno és Budapest sarok, újrahasznosított művészet, játékok, gyermekdivat-tanácsadás és trendalapozó, koncertek, ajándékcsomagolás, Lukáts Kató tervezte csomagolópapírok, bioételek, -italok és sok más Budapest legszebb szecessziós palotájában! 

Koncertek:
December 4. 16 órától
Sajtkukacz – díszvendégünk Lackfi János költő
Míg a szülők a karácsonyi vásárban válogatnak művészeink alkotásai között, addig a gyerekek a Sajtkukacz együttes új, Radírmocsok című lemezéről, Lackfi János megzenésített verseit hallgathatják meg. A program díszvendége Lackfi János költő, aki rövid felolvasást is tart a kicsiknek.

 

December 5. 16 órától
Romano Glaszo – Emberi hang népzenei együttes koncertje
A Romano Glaszo (Cigány Hang) népzenei együttes koncertjén roma és gadzso gyerekek közös tánc- és énekprodukciója által mutatkozik be a valódi, népi gyűjtésen alapuló cigányzene. A pattogó ritmusok és a fülbemászó dallamok hazánk kulturális sokszínűségére hívják föl a figyelmet, és olyan értékeket mutatnak be, amiket nem csak elfogadni, de csodálni és szeretni is lehet.
Énekel: Varga Heléna - A Kreatimm vásárokon ékszereivel, ruháival is bemutatkozó Varga Heléna énekes - ékszertervező - a karácsonyi vásáron énektudását is megcsillogtatja. Heléna munkáiban hagyományos cigány motívumokat vegyít modern elemekkel, énekesként pedig szabolcsi pergetőkkel és más roma népdalokkal tereli figyelmünket a vásárlási láztól a közelgő ünnep és a közös együttlét öröme felé.
 

Egész napos gyerekfoglalkozás
Trendalapozó – gyermekdivat tanácsadás és műhely

Nyitva tartás 10-18 óráig!

Belépő: 500 Ft (mindkét napra érvényes)
Gyerekeknek 14 éves korig ingyenes.
Kombinált jegy a kiállításokra és a karácsonyi Kreatimm vásárra
Felnőtt: 800 Ft
Diák: 400 Ft
Családi jegy: 1500 Ft

                     

Kiállításaink:
Megvalósult művek 2010
Gyűjtők és kincsek
Oszmán–török szőnyegek

  

 Kreatimm a FacebookonSajtó

 

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/programs/view/49,Kar%C3%A1csonyi+Kreatimm+v%C3%A1s%C3%A1r+-+Design+elvitelre%21?type=archive