Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Hétvégi családi programjaink alkalmat teremtenek arra, hogy a szecessziós tárgyakat játékosan fedezzük fel, és különböző iparművészeti technikákat próbáljunk ki.
 

Csodálatos természet: művészet és természet találkozása
2020. október 17., szombat, 10.00–16.00

Nemcsak a művészetet, hanem a természet változatosságát is megismerhetik a gyerekek őszi családi napunkon. Nyomkereső játékon keresztül állatokat és növényeket kell megtalálni a kiállításban, alkotóműhelyünkben pedig növényi nyomatokat készítünk természetes festékanyaggal, természeti formákat öntünk gipszből, és színes gombok felhasználásával képeket készítünk.
 

Mesebeli lények nyomában: mese és alkotás
2020. november 14., szombat, 10.00–16.00

Tündérek, királylányok és királyfik, sárkányok, szirének bújtak el a Ráth-villában, akiket erre a napra életre keltünk. A gyerekeket mesebeli múzeumpedagógiai foglalkozásra várjuk, és akinek kedve van, elkészítheti kedvenc szereplőit is. Zseniliából tündérkéket és mesebeli állatokat készítünk, és bárki megalkothatja a saját meséjét egy árnyszínház elkészítésével.
 

Ünnepi fények: karácsonyi workshop
2020. december 5., szombat, 10.00–16.00

Varázsoljunk ünnepi hangulatot minden otthonba! Keresgélő játékunkon a villa gyönyörű lámpái, csillárjai vezetnek végig. Játékos foglalkozásunkkal a gyerekek megismerhetik azt, hogy milyen lehetett az ünnep száz évvel ezelőtt. Csillogó díszeket és mécseseket készítünk, de nem feledkezünk el a Mikulásnak szóló üzenetről sem!
 

Jegyár:

  • A program családi jeggyel látogatható: 4000 Ft/4 fő (2 gyerek és 2 felnőtt).
    További kedvezmény nem érvényesíthető.
     
  • Jegyvásárlás:
    Kérjük, hogy jegyét online felületünkön vagy a pénztárban személyesen, lehetőség szerint az eseményt megelőzően vásárolja meg. A megvásárolt jegyet kérjük, hozza magával kinyomtatva vagy telefonján mutassa azt be.


A programváltozás jogát fenntartjuk.

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/programs/view/556,Csal%C3%A1di+alkot%C3%B3m%C5%B1hely+%E2%80%93+ELMARAD%21?type=archive