Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Kulisszatitkokkal, live settel, e-rolleres programmal és bútornyitogatóval várjuk az érdeklődőket a Múzeumok Őszi Fesztiváljára; ajánlunk most nélhány izgalmas programot az október 9-10-i hétvégére és a jövő hét elejére.

A Múzeumi harmónia szlogennel jelentkező idei rendezvénysorozat szombat délutáni eseménye: a 16+– A zene szárnyán. A Ráth-villában, 16 órakor kezdődő programban a középiskolások és a fiatal felnőttek megismerkedhetnek a századforduló híres zeneszerzőinek műveivel. A zenerészleteket a DJ-k loopokra vágják, és modern hangzással vegyítik. Mindezt élőben, úgynevezett live set formájában adják elő.
Jegyár: 1000 Ft/fő
Jegyvásárlás: https://bit.ly/3mwmXeq

Ugyanezen a napon, 11 és 14 órakor indul a a Nagytétényi Kastélyban a Múzeumi kulisszatitkok – Rejtekhelyek nyomában! című épületséta. Az érdeklődők most olyan helyiségekbe is bejuthatnak pincétől a padlásig, ahova általában csak a szakemberek.
Jegyár: 1000 forint
Jegyvásárlás: https://bit.ly/3mu0KO7

Luxus és elegancia, avagy nagypolgári élet a századfordulón című ARTrolleres túránk vasárnapra ígér kellemes programot a Városliget környékén azoknak, akiket vonzanak a legendás villák történetei, a fényűző nagypolgári otthonok kulisszái, szokásai és életmódjuk. A túrát Joó Julianna művészettörténész vezeti.
Jegyár: 6 000 Ft/fő
Jegyvásárlás: https://bit.ly/2YnrF6r

Bútornyitogató tárlatvezetést tart a Ráth-villa szecessziós bútorritkaságai között Horányi Éva, a bútorgyűjtemény főmuzeológusa október 12-én, kedden, 15 és 17 óra között. Szecessziós kiállításunk néhány érdekes bútordarabját kinyitva is megcsodálhatják a látogatók, és számos érdekességet megtudhatnak még a legegyszerűbb székünkről is.
Jegyár: 2 500 Ft/fő
Jegyvásárlás: https://bit.ly/3uMbECx

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/programs/view/605,%C5%90szi+fesztiv%C3%A1l+a+vill%C3%A1ban+%C3%A9s+a+kast%C3%A9lyban