Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

Hétvégi programunk alkalmat teremt arra, hogy a tárgyak üzenetét játékosan fedezzék fel, és különböző iparművészeti technikákat is kipróbáljanak résztvevőink.

Időpontok:

 • 2019. október 19., szombat 10.00-16.00 Detektív szombat egy rejtélyes századfordulós villában
  Segítsetek a ház asszonyának! A megözvegyült Ráthné bajban van: a végakarat szerint az államnak adományozná férje mesés gyűjteményét. Ám a legutóbbi takarítás után szörnyű felfedezést tett: mind a gyűjteményből, mind a háztartás szecessziós darabjai közül hiányzik néhány. Vajon csak rossz helyre kerültek, vagy elloptak-e valamit a villából? Legyetek egy napra detektívek, és derítsétek ki, hova lettek a tárgyak. A sikeres detektív jutalomban részesülnek.
  A program a Mare Temporis Alapítvány közreműködésével valósul meg.

 • 2019. november 16., szombat 10.00-16.00 JátsszMa! – Középpontban a társasjátékok
  Ezen a programon nemcsak kipróbálhatod a legújabb és legeredetibb társasjátékokat, de elkészítjük a hiányzó játékfigurákat is az otthoni játékodhoz, illetve öltöztethető katonát és babát is alkotunk.

  2019. december 7., szombat 10.00-16.00 Karácsonyi barkácsműhely
  A karácsonyi kézműves foglalkozáson mindenki elkészítheti saját ünnepi dekorációját az asztalra és az ajtóra, de a karácsonyfára is készítünk egyedi, különleges díszeket.

Jegyvásárlás: A helyszínen vagy online váltott családi belépőjeggyel.
(Kérjük, hogy online vásárolt jegyét hozza magával kinyomtatva, vagy telefonján mutassa azt be.)

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped/view/105,Csal%C3%A1di+alkot%C3%B3m%C5%B1hely+a+R%C3%A1th-vill%C3%A1ban