Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

Hétvégi programunk alkalmat teremt arra, hogy a tárgyak üzenetét játékosan fedezzék fel, és különböző iparművészeti technikákat is kipróbáljanak résztvevőink.

Időpontok:

  • 2019. október 19., szombat 10.00-16.00 Detektív szombat egy rejtélyes századfordulós villában
    Egy alaprajz és egy nyomozati jegyzőkönyv segítségével kell megoldanod a több száz éves rejtélyt, amely egy híres 19. századi műgyűjtő otthonában játszódik. A Ráth-villa egész személyzete a méltóságos úr eltűnt csecsebecséjét keresi. De nincs könnyű dolguk, mert nem csak azt nem tudják, hol van, de azt sem, hogy mi az. A villa egykori lakói a látogatóktól várják a segítséget, cserébe megmutatják a szecesszió színes, különleges, értékes kincseit.

  • 2019. november 16., szombat 10.00-16.00 JátsszMa! – Középpontban a társasjátékok
    Ezen a programon nemcsak kipróbálhatod a legújabb és legeredetibb társasjátékokat, de elkészítjük a hiányzó játékfigurákat is az otthoni játékodhoz, illetve öltöztethető katonát és babát is alkotunk.

    2019. december 7., szombat 10.00-16.00 Karácsonyi barkácsműhely
    A karácsonyi kézműves foglalkozáson mindenki elkészítheti saját ünnepi dekorációját az asztalra és az ajtóra, de a karácsonyfára is készítünk egyedi, különleges díszeket. Mindezeken felül nem marad el a közkedvelt arcfestés sem!

Jegyvásárlás: A helyszínen vagy online váltott családi belépőjeggyel.
(Kérjük, hogy online vásárolt jegyét hozza magával kinyomtatva, vagy telefonján mutassa azt be.)

A rendezvények látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek promóciós és projektadminisztrációs célból. A rendezvények látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen történő részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép- és hangfelvétellel és a rendezvényen történt részvétellel nyert személyes adatokat a Adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel az Iparművészeti Múzeum kezelje. A rendezvények látogatói tudomásul veszik, hogy a kép- és hangfelvétel készítése miatt az Iparművészeti Múzeummal szemben kártérítési igény nem nyújtható be.

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped/view/105,Csal%C3%A1di+alkot%C3%B3m%C5%B1hely+a+R%C3%A1th-vill%C3%A1ban