Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

  _ _
   

2010. április 14 - május 16.
Tükörben a Világ - Kiállítás az emberi természetről és a fenntartható fejlődésről
Mire van szüksége egy emberi lénynek? Egy korty vízre, betevő falatra, szerető ölelésre, biztonságos közegre, szabadságra... A boldogságot sokféle módon keressük, és minden egyes lépésünk kihat a természetre és embertársaink életére is.
Az Iparművészeti Múzeumban 2010. április 14. és május 16. között az érdeklődők ingyenesen barangolhatnak a fenntarthatóság ösvényén.
Az itt bemutatkozó „Tükörben a Világ” kiállítás arra tesz kísérletet, hogy művészi formában és művészi eszközökkel mutassa be az ember és a természet viszonyát.
Melyek a legfontosabb igényeink? Hogyan tudnánk ezeket kielégíteni anélkül, hogy a bolygó létét és az emberi élet minőségét veszélyeztetnénk? Bővebben!

    _
 

2010. április 17 – május  2.
Portfolio Points

Grand Opening az Iparművészeti Múzeumban
2010. április 17-én 21 órakor
Flying Fortress (D), Barok (D), Blik, Rask, Nikonone, E357, Drez /Grand opening – dj sets: Rocksteady, Bal, Marvin
A PP2010 fő megnyitójának kiemelt vendége Flying Fortress német street art művész, akinek Teddy katonáival bárhol összefuthatunk a világ nagyvárosaiban.

Flying Fortress ’92 óta a street art számos területén alkot, így ruházati cikkeket, festett babákat, vászonképeket, utcai dekorációkat egyaránt találhatunk a referenciái között. Fortress - aki mára a legkeresettebb utcaművész - azon úttörők egyike, akik a jellegzetes falmatricáikat 3D-s formában jelentették meg. 
A Grand Openingen Budapestet reprezentálva a hazai városi művészet jeles képviselői (Blik, Rask, NikonOne, E357, Drez) közös tárlaton mutatják be legújabb alkotásaikat. Különleges technikák használatával – print, vászonkép, fotó, festett faldekoráció, egy igazán sokrétű, változatos stílusú kiállítással készülnek. 

    _

 

2010. április 18. vasárnap
Kreatív piknik - Tükörben a Világ
13.00 - 14.00 Speciális tárlatvezetés meghívott öko-designer és művész vendégekkel / Kiállítótér
14.00 - 18.00 Cellux Csoport: “Műhely a szemétdombon” workshop gyerekeknek / Üvegcsarnok
Recycle Mission Hungary újrahasznosító bicikli műhely / Üvegcsarnok
Nők Tanítanak Nőket Biciklit Szerelni / Udvar, bejárat a Hőgyes Endre u. felől


2010. április 22.
Jövőkereső konferencia - Bővebb információ!

10.00-18.00 A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács tagjai, valamint fenntarthatósággal és környezetkultúrával foglalkozó szakemberek számára szervezett, a látogatók részére is nyitott előadássorozat. / Díszterem
Felvilágosítás: nfft@parlament.hu

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/14,IMM+-+h%C3%A9tv%C3%A9gi+programok