Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

  

    

 

                 Közérdekű közlemény


 

 

Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt 2017. szeptember 4-től zárva tart. A felújítás alatt múzeumpedagógiai programjaink az Iparművészeti Múzeum filiáléjába, a Nagytétényi Kastélyba helyeződtek át.

 

Felújítási munkálatok miatt a Nagytétényi Kastély 2018. január 15-től előreláthatólag 2018. április közepéig zárva tart.

 

 

Múzeumpedagógiai kiadványok és segédanyagok

Múzeumpedgógiai programjainkhoz kapcsolódó segédanyagaink megtekinthetők és letölthetők aloldalunkról.

 

Papírszínházzal és animációs kisfilmmel pályáztunk a Múzeumpedagógiai Nívódíjra
 

2017-ben múzeumunk is pályázott a legrangosabb szakmai díjnak számító Múzeumpedagógiai Nívódíjra a Breuer újra itthon című kiállításunkhoz készült papírszínházzal és animációs kisfilmmel.
Az izgalmas tervezés a Múzeumpedagógiai Osztály munkatársainak vezetésével, a megvalósítás a gyermekekkel közösen zajlott! 

   

Rólunk

 

Múzeumpedagógiai csapatunk sokféle izgalmas programmal várja az Iparművészeti Múzeumba érkező óvodásokat, iskolásokat, felnőtteket és a nyugdíjasokat!

Az állandó- és időszaki kiállításokhoz kapcsolódó minden korosztályt megszólító komplex múzeumpedagógiai programok elsődleges célja a műalkotásokban rejlő tartalmak kibontása valamint aktivizáló tevékenységekkel, affektív módszerekkel, demonstrációs–és szemléltető eszközökkel, illetve szerepjátékokkal próbáljuk befogadhatóvá, értelmezhetővé tenni a kiállítást.

 

 

 

 Részletek…

 

 

 

Foglalkozások a Nagytétényi Kastélyban

A város szélén álló Nagytétényi Kastély már önmagában is kiváló kirándulási célpont, a nagyváros lüktetéséből ideérkező látogatót a kastély parkjában idilli nyugalom fogadja.

Részletek...

 

 

Nemzeti Tehetség Program a Nagytétényi Kastélyban

 

A 2015. április és június között megvalósult projekt célja az volt, hogy a tanulók tárgytervező képességét, művészettörténeti tájékozottságát, kreativitását, önértékelését a múzeumi tér kinálta egyedi inspiratív környezetben fejlessszük. Részletek...

 

 

Projektfenntartások

Egykor tárgy, egy kortárgy (TÁMOP – 3.2.11/10-1/KMR-2010-0018)

 

A fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) TÁMOP 3.2.11/10/1/KMR program részeként az Iparművészeti Múzeum valósítja meg. Részletek...

     

 

Utoljára módosítva 2018. január 15. 11:54:48
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped/