Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

 

 

Köszöntjük megújult honlapunkon!

 

 

Az Iparművészeti Múzeum a 2014/2015-ös tanévben új múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, családi napokkal, színes és izgalmas programokkal vár kicsiket és nagyokat egyaránt.


 

 

Múzeumok Őszi Fesztiválja

Az Iparművészeti Múzeum idén is részt vesz a Múzeumok Őszi Fesztiválján. Két új múzeumpedagógiai foglalkozással várjuk az érdeklődő csoportokat, a tanárokat pedig egy különleges, ingyenes, múzeumpedagógiai programjainkat bemutató estre invitáljuk.

 

Őszi Operakaland

Akárcsak májusban, októberben is bekapcsolódunk az Operaház nagyszerű kezdeményezésébe. Az időszaki kiállításunkhoz kapcsolódó, érdekes és tanulságos programmal, valamint kedvezményes jegyárral várjuk az érdeklődő iskolákat.

 

Ünnepeld születésnapodat az Iparművészeti Múzeumban!


Kiállításnézés, játékos feladatok, alkotás, móka és persze eszem-iszom – feledhetetlen élmények várják az ünnepeltet és az ünneplőket a múzeum falai között. Részletek..

 

   

Rólunk

Az Iparművészeti Múzeumba érkezőknek – általános iskolásoktól középiskolásokig – sokféle izgalmas ismeretszerző, alkotó és játékos programot kínálunk: a legkisebbeknek mesés szerepjátékos foglalkozásokat tartunk, az általános és középiskolás diákcsoportoknak 90 perces komplex múzeumi órákat, alkotóműhelyeket és szakköröket szervezünk.

 

 

 

Foglalkozások a Nagytétényi Kastélyban

A város szélén álló Nagytétényi Kastély már önmagában is kiváló kirándulási célpont, a nagyváros lüktetéséből ideérkező látogatót a kastély parkjában idilli nyugalom fogadja.

További részletek>

 

 

 

Sajátos nevelési igényű csoportok

Az Iparművészeti Múzeum megértési nehézséggel élő fiatalok számára ajánlott óráján egy mese, a tapintás és egyéb játékok segítségével felfedezzük a szecessziós épületkerámiákat, megismerjük elkészítésük módját. Részletek.. 

 

 

Projektfentartások

Egykor tárgy, egy kortárgy (TÁMOP – 3.2.11/10-1/KMR-2010-0018)

A fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) TÁMOP 3.2.11/10/1/KMR program részeként az Iparművészeti Múzeum valósítja meg.

 

     

 

Utoljára módosítva 2014. szeptember 12. 14:12:10
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/muzped/