Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Múzeumpedagógia

Múzeumunk a születésnapos gyerekeket is érdekes programokkal várja. A meghívott társaság együtt fedezheti fel a századfordulós villa kincseit, majd próbára teheti kézügyességét és felköszöntheti az ünnepeltet. A kétórás program első felében a gyerekek a múzeum kiállításával ismerkednek meg, majd kézműves foglalkozás vár a csapatra, amelyet az ünneplés, a torta elfogyasztása és az ajándékozás követ.

Kérjük, hogy az ünnepelt szülei gondoskodjanak a tortáról és üdítőről, valamint a papírtányérokról, poharakról és evőeszközökről.

Választható időpontok: szombat és vasárnap délelőtt 11:00–13:00 vagy délután 15:00–17:00 óra között

PROGRAMOK

Az eltűnt ezüst nyomában (8–10 éveseknek)
Nagy botrány van a házban! A Ráth-villa egész személyzete a méltóságos úr eltűnt csecsebecséjét keresi. Nincs könnyű dolguk, hiszen nem csak azt nem tudják, hol van, hanem azt sem, hogy pontosan mi is lehet az. A villa egykori lakói a kis látogatóktól várnak segítséget, cserébe megmutatják a szecesszió különleges, értékes kincseit.

Legyél te is lakberendező! (10–14 éveseknek)
Te is szereted feldíszíteni vagy időről-időre átrendezni a szobádat? Megragadják a figyelmed a különleges bútorok, szőnyegek, lámpák? Akár szívesen terveznél is berendezési tárgyakat? A Ráth György-villában nem mindennapi tárgyak között ismerkedhetsz meg a lakberendezés fortélyaival, amelyhez nemcsak jó ízlés, hanem sok eredeti ötlet is szükséges!
 


Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/muzped/view/107,Sz%C3%BClet%C3%A9snapi+programok+a+R%C3%A1th+Gy%C3%B6rgy-vill%C3%A1ban