Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

  _ _
 
 

2010. május 22. szombat 11 órától
Plein Art - Indiai hatások Lechner Ödön építészetében – Előadást tart Renner Zsuzsanna indológus, az Iparművészeti Múzeum főigazgatója
A Budapest Kultuccá-jává alakult Ráday utcában, 2010. május 21-23. között tizenkettedik alkalommal zajlik a Ferencvárosi Önkormányzat támogatásával a Plein – Art Kortárs Művészetek Fesztiválja, az Erlin Galéria Kht szervezésében. A Fesztivál vendége India.

A szabadtéren zajló zenei, irodalmi, performance események mellett óránként nyílnak a képzőművészeti kiállítások. Akik ebben a három napban ellátogatnak a Ráday utcába vagy annak környékére, akár egy koncert erejéig is, elkerülhetetlenül részesei lesznek az úttesten felállított szabadtéri szobortárlatnak, az úttest fölötti szabadtéri művészzászló tárlatnak valamint egy kortárs képzőművészettel átitatott varázslatos hangulatnak!
Az Iparművészeti Múzeum jellegzetes radzsasztáni boltívei között szombaton 11 órakor várja Lechner Ödön építészetének rajongóit Renner Zsuzsannának, a múzeum főigazgatójának előadására.

    _
 

2010. április 14 - május 30.
Tükörben a Világ - A nagy érdeklődésre való tekintettel május 30-áig meghosszabbítva! Már több mint 5000-en látták!
Mire van szüksége egy emberi lénynek? Egy korty vízre, betevő falatra, szerető ölelésre, biztonságos közegre, szabadságra... A boldogságot sokféle módon keressük, és minden egyes lépésünk kihat a természetre és embertársaink életére is.
Az Iparművészeti Múzeumban 2010. április 14. és május 16. között az érdeklődők ingyenesen barangolhatnak a fenntarthatóság ösvényén.
Az itt bemutatkozó „Tükörben a Világ” kiállítás arra tesz kísérletet, hogy művészi formában és művészi eszközökkel mutassa be az ember és a természet viszonyát.
Melyek a legfontosabb igényeink? Hogyan tudnánk ezeket kielégíteni anélkül, hogy a bolygó létét és az emberi élet minőségét veszélyeztetnénk? Bejelentkezés ingyenes tárlatvezetésre: tukor@okopack.hu Bővebben!

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/19,IMM+-+Indiai+hat%C3%A1sok