Az Iparművészeti Múzeum az épület rekonstrukciós munkálatai miatt zárva tart, ezért 2017. szeptember 4-től nem látogatható.
Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide!    
     

Náva Hamdelan – iráni koncert
2011. november 25. péntek 16.00
A zenekart két híres művész Manucher Abdallahi és Ali Akbar Khadem alapította 2007-ben Teheránban. A mára már hattagúra bővült zenekarhoz az utóbbi években több híres zenész is csatlakozott. A zenekar tagjai: Manucher Abdollahi – zeneszerző, költő, a zenekar vezetője; Ali Akbar Khadem – ütőhangszerek; Mehdi Zare – kamancheh; Mirhaider Motavalli - basszusgitár, tar, ének; Kianoosh Ehszani – ének; Raszul Zomorodi - ney; S. Bani Amryan - daf.
Az együttes a korai időszakban főleg iráni egyetemeken lépett fel, majd idővel külföldről is számos meghívást kaptak. Koncerteztek már többek között Indiában, Örményországban, Ausztriában, Horvátországban, Szlovéniában. Mindenhol nagy sikereket arattak hagyományos és modern zenei elemeket is felvonultató zenéjükkel.
A zenekar mellett több iráni képzőművész is ellátogat hozzánk, hogy bemutassák alkotásaikat (zománcképeket, miniatúrákat stb.) 14 órától.
Helyszín: díszterem. Belépő: a múzeum minden kiállítására érvényes belépőjeggyel, felnőtt 2000 Ft, diák 1000 Ft.

 

 

     

Iparművészeti Múzeum
1091 Budapest, Üllői út 33-37.
Tel.: +36 1 456 5107
E-mail: info@imm.hu
Skype: iparmuveszeti.muzeum
Szerkesztő: kriszta.szabo@imm.hu
www.imm.hu

   
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/newsletter/view/80,IMM+-+N%C3%A1va+Hamdelan+ir%C3%A1ni+koncert+