Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

GYŰJTEMÉNY- ÉS RAKTÁRKEZELŐ MUNKATÁRS

Az Iparművészeti Múzeum pályázatot hirdet az Iparművészeti Múzeum Könyvtárában múzeumi gyűjtemény- és raktárkezelő munkakör betöltésére.

A munkakörbe tartozó feladatok:

Könyvtári raktárkezelési feladatok ellátása: könyvek, folyóiratok kérés szerinti előkészítése, visszaosztása, a raktári rend megtartása. Részvétel állományellenőrzésben, raktárrendezésben, a szakkönyvek kölcsönzésében. Reprográfiai feladatok ellátása. Segítség a műtárgy státusú könyvek rendezésével kapcsolatos feladatokban – szakrestaurátori irányítás mellett. Egyéb, a raktárosi munkakörhöz tartozó fizikai munkák. Kiállítások előkészítése és megvalósítása alkalmával együttműködés a restaurátorokkal és muzeológusokkal. A fentieken kívül további feladatok valamennyi egyéb szakkönyvtári, illetve múzeumi gyűjteményi munkafolyamatban.

Pályázati feltételek:

· középfokú képesítés (érettségi),
· legalább 1–3 év könyvtárban vagy múzeumban szerzett szakmai tapasztalat,
· felhasználói szintű MS Office ismeretek (irodai alkalmazások),
· büntetlen előélet, valamint annak igazolása, hogy a pályázó nem áll nyilvános könyvtárban végezhető tevékenység folytatását kizáró foglalkoztatástól való eltiltás hatálya alatt,
· az 599/2021.(X.28) Kormányrendeletben foglaltak szerint a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védettségi igazolás megléte vagy az ez alóli mentességről szóló, szakorvos által kiállított igazolás.

További részletek az oldal alján letölthető dokumentumban.

Letölthető anyagok

Utoljára módosítva 2021. december 1. 10:59:34
Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
https://www.imm.hu/hu/contents/104,%C3%81ll%C3%A1shirdet%C3%A9sek?style=accessible