Jump to content
Accessible version main page
Iparművészeti Múzeum Talking map

Az év egyik legkülönlegesebb múzeumi programjára várjuk a szeptemberben bezárt Iparművészeti Múzeumba! Halloween éjszakáján bent alvós programot szervezünk az épület Üvegcsarnokába.

Magyarországi múzeumban elsőként nyílik lehetőség a közönség számára a teljes éjszaka eltöltésére és ottalvásra. A rekonstrukció miatt bezárt Iparművészeti Múzeumban hosszú ideig ez az utolsó alkalom, hogy a közönség birtokba vegye a teljes földszintet, ahol a Lechner Kemping egyszemélyes mobil ágyain, a Városi legenda friss ágyneműjében vagy saját sátraikban tölthetik az éjszakát.

Október 31-ről lévén szó halloween tematikájú programmal is készülünk: a résztvevők töklámpást faraghatnak, megidézhetik a múzeum ritkán hallott szellemét, és vezetett túrákon zseblámpával fedezhetik fel az épület rejtett zugait a pókhálós pincétől a nyikorgó padlásfeljáróig. A múzeum munkatársai bográcsgulyást főznek vacsorára, levetítik az Éjszaka a múzeumban című filmeket, másnapra pedig tábori hangulatú „Rettenetes Retro Reggelit” csomagolnak a vendégeknek, akik szinte egész délelőtt a múzeum pompás Üvegcsarnokában lustálkodhatnak.

Jegyek korlátozott mennyiségben az imm.jegy.hu oldalon vásárolhatók

PROGRAMOK

  • Érkezés, becsekkolás 17:00 órától
  • Vacsora: várhatóan 19:00 órától
  • Tökfaragás, mandala, hennázás, filmvetítés, fordított árverés: folyamatosan
  • Éjszakai épületséták igény szerint folyamatosan
  • Rettenetes Retro Reggeli: 07:30-tól

A BELÉPÉS ÉS A PROGRAMOKON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELE A SÁTRAS VAGY MOBILÁGYAS JEGY MEGVÁSÁRLÁSA. A VACSORAKUPON MEGVÁSÁRLÁSA ÖNMAGÁBAN NEM JOGOSÍT FEL A RÉSZVÉTELRE.

 


Title of page when printing:
http://www.imm.hu/en/programs/view/465,Lechner+Camp+in+the+museum+building?type=archive