Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
 • Bútorművészet a gótikától a biedermeierig - Nagytétényi Kastély

  A Nagytétényi Kastélyban rendezett bútorművészeti kiállítás az Iparművészeti Múzeum gyűjteményének legjelentősebb darabjait mutatja be.

  Tovább...

 • Gyűjtők és kincsek

  Az állandó kiállítás az Iparművészeti Múzeum európai rangú gyűjteményének történetét páratlan műtárgyakkal és gyűjteménycsoportokkal mutatja be az alapítástól, 1872-től napjainkig.

  Tovább...

 • 2013. április 26 - 2015. január 4.

  A Bigot-pavilon

  Szecessziós épületkerámiák Párizsból. Alexandre Bigot mintakollekciója eddig még soha nem került bemutatásra. Az épületkerámiákat Radisics Jenő az 1900-as párizsi világkiállításon vásárolta meg a múzeum számára.

  Tovább...

 • 2013. május 24 - 2015. január 4.

  A szecesszió mesterei az Iparművészeti Múzeum gyűjteményében

  A kiállítás kiemelkedő kvalitású műtárgyakkal reprezentálja a szecesszió virágkorának, az 1889. évi párizsi világkiállítás és az 1911. évi torinói nemzetközi iparművészeti kiállítás közötti periódus iparművészetét.

  Tovább...

 • Iszlám művészet

  A kiállítás Ázsia és Észak-Afrika iszlám országaiból a budapesti Iparművészeti Múzeum gyűjteményébe került művészeti alkotásokból mutat be válogatást.

  Tovább...

 • Precízió és luxus

  A Nagytétényi Kastély reprezentatív kamarakiállítása az óraművesség remekeit mutatja be. Radvánszky Ferenc Svájcból hazatelepült órarestaurátor-óramérnök magángyűjteményének 17-19. századi órakülönlegességeit ismerheti meg a közönség.

  Tovább...

 • 2014. június 21 - november 10.

  Pompa az asztalon

  Menyasszonypohár, csirágfogó, pástétomos tál. A kiállítás az európai étkezési kultúra különleges tárgyi emlékeit mutatja be.

  Tovább...

 • 2014. október 7 - november 2.

  Magyar Formatervezési Díj 2014

  A 2014-es Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj nyerteseinek kiállítása.

  Tovább...


Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/exhibits/?type=upcoming