Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép
 • Bútorművészet a gótikától a biedermeierig - Nagytétényi Kastély

  A Nagytétényi Kastélyban rendezett bútorművészeti kiállítás az Iparművészeti Múzeum gyűjteményének legjelentősebb darabjait mutatja be.

  Tovább...

 • Gyűjtők és kincsek

  Az állandó kiállítás az Iparművészeti Múzeum európai rangú gyűjteményének történetét páratlan műtárgyakkal és gyűjteménycsoportokkal mutatja be az alapítástól, 1872-től napjainkig.

  Tovább...

 • Precízió és luxus - Nagytétényi Kastély

  A Nagytétényi Kastély reprezentatív kamarakiállítása az óraművesség remekeit mutatja be. Radvánszky Ferenc Svájcból hazatelepült órarestaurátor-óramérnök magángyűjteményének 17-19. századi órakülönlegességeit ismerheti meg a közönség.

  Tovább...

 • 2016. április 1 - december 31.

  Színekre hangolva

  Zöld - kék - piros: e három szín köré szerveződik a kiállítás, melynek három termében mintegy 400 iparművészeti tárgy - főként kerámia, textil, bútor és ötvösmű - kerül bemutatásra.

  Tovább...

 • 2016. június 17 - november 27.

  Bringológia

  A Közlekedési Múzeum és az Iparművészeti Múzeum közös kiállítása.

  Tovább...

 • 2016. szeptember 24 - november 20.

  Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj 2016

  Szeptember 23-án kezdődik a Design Hét Budapest 2016, a hazai design szakma legnagyobb seregszemléje és ünnepe. A több mint százhúsz program kiemelt eseménye a Magyar Formatervezési Díjak és a Design Managament Díj átadása, valamint az elismerteket bemutató kiállítás. Az Iparművészeti Múzeumban az elmúlt év legfigyelemreméltóbb alkotásaival, kiváló design management gyakorlatot folytató szervezeteivel találkozhatunk egy nem mindennapi installációban.

  Tovább...


Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/exhibits/?type=upcoming