Ugrás a tartalomra
Akadálymentesített változat főoldal
Museum of Applied Arts Hangostérkép

Számos izgalmas programmal várjuk látogatóinkat június 21-én a budapesti Múzeumok Éjszakáján az Iparművészeti Múzeumban és a Nagytétényi Kastélyban. 


Iparművészeti Múzeum


Június 21-én a Múzeumok Éjszakáján 14 órától várjuk látogatóinkat. Délutántól iparművészeti vásár, családi nap, kreatív foglalkozások, logikai játékok lesznek a terítéken. Eközben bajor sörsátor, magyar cukrászda, francia pékség mellett pihenhet meg mindenki.


A Múzeumok Éjszakájára egy különleges alkalmi tárlatot állítottak össze múzeumunk kurátorai. Pompa az asztalon – Menyasszonypohár, csirágfogó, pástétomos tál címmel az európai étkezési kultúra különleges tárgyi emlékeit mutatja be az Iparművészeti Múzeum. A hajó alakú ezüst asztaldísz, az állatokat és növényeket formázó fajanszedények, Alekszandra Pavlovna nagyhercegnő tájképes porcelánjai mellett az érdeklődők megismerkedhetnek az étkezés olyan kellékeivel, mint a csirágfogó, a puncsmerő kanál, a csigavilla vagy a velőskanál.

További információk, részletes program>


Nagytétényi Kastély


A Nagytétényi Kastély negyedik alkalommal várja a látogatókat az évente megrendezésre kerülő Múzeumok Éjszakáján, idén különösen játékos programmal.


Aki a Nagytétényi Kastélyban vált karszalagot, az a nyugta ellenében, egyszeri alkalommal 15% kedvezményt kap a Tropicariumban maximum 2 felnőtt és 2 gyermek számára a teljes árú belépőjegy árából, 2014. augusztus 31-éig.


A barokk kastélyban mindenki nyomozhat, kosztümbe öltözhet, alkothat, mesejátékot nézhet, népzenei koncertet hallgathat és belekukkanthat a bútorok titkos fiókjaiba is!


További információk, részletes program>

programokra érvényes karszalagok keddtől elővételben is megválthatók a múzeum aulájában.

Oldal megosztása

Az oldal címe nyomtatáskor:
http://www.imm.hu/hu/news/view/122,M%C3%BAzeumok+%C3%89jszak%C3%A1ja+2014